E-kirja

Lue tai kuuntele

Katri Lipson - Kosmonautti maksuttomasti

Svetlana Kovalevna on työpaikallaan armotta kiusattu musiikinopettaja, jonka uralla on ollut yksi valopilkku: Serjoza, ujo poika, joka oli salassa häneen syvästi rakastunut.

Sen tiesi vain Sasha, jonka kanssa Serjoza makasi lumessa tuijottaen yötaivasta, heistä kun piti tulla kosmonautteja. Sama Sasha, jolle Serjozan homssuinen äiti aina soitti, kun omasta pojasta oli huolta. Isästähän ei ollut mihinkään, kännispäissään ukko paleltuikin lumihankeen. Kun ammoin tehty dokumentti äkkiä herättää Kremlin ja koko maailman sympatiat siinä esiintynyttä avaruuteen haikailijaa kohtaan, onni näyttää kääntyvän. Mutta missä on Serjoza?

Lipson kirjoittaa kuin venäläinen klassikkokirjailija koskettavimmillaan. Lukija löytää itsensä keskeltä 1980-luvun Murmanskia, sen tuoksuja, värejä ja puhetyyliä, ja riippumatta siitä onko ennen käynyt täällä, voiko tämä nostalgia olla tuttua, hän on kuin kotonaan, häpeää vuokrahuoneen laikukasta seinäpaperia ja polttaa kämmenensä kuumaa teelasia vasten. Ja saa lohdutuksen.

Kotimaassa ja maailmalla palkittu Katri Lipson on suomalaisen nykykirjallisuuden ehdottomasti kiehtovimpia tekijöitä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katri Lipson

Julkaistu

2015-09-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

126 sivua

Tietoa kirjasta Kosmonautti

Kosmonautti on jännittävä sekä mielenkiintoinen romaanit, joka ei takuulla jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Tämän teoksen on raapustanut Katri Lipson. Tämä kirja on pituudeltaan 126 sivua, näin ollen nautintoa riittää moneksi ajankohdaksi. Ethän siitä huolimatta rajoitu yksin e-kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa pystyy kuunnella ihan siellä missä ikinä liikutkaan eli se saa matkastasi jännittävämmän. Tämän äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2015-09-22 julkasijan Tammi toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle tykkänään uuden oven kirjojen pariin. Tämä koko homma onnistuu vaivattomasti, kunhan ainoastaan omistat kännykän. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti 10-20e kk-maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan loputtomasti useita eri äänikirjoja tai lukemaan vaikuttavia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on myös todella mutkatonta, sillä pystyt sitoutumatta testata sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.