Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Juha-Pekka Koskinen - Kuinka sydän pysäytetään maksuttomasti

Tsaarin kukistuminen tempaisee eversti Stendahlin Venäjän sisällissodan pyörteisiin. Suomen puolella isättömäksi jäänyt Juho joutuu pitämään huolta siskoistaan ja veljestään - ja kantamaan vastuun katkeroituvasta äidistään.

Juho ja hänen Suomenlinnan vankileirillä orvoksi jäänyt lapsuudentoverinsa Laura ponnistelevat kohti unelmiaan. Asekaupan varjoissa raha ja rakkaus pyrkivät eri suuntiin. Mannerheimin luottomiehenä Juho näkee sodan nousevat pilvet niin Berliinissä kuin Moskovassakin. Maailman alkaessa kyteä Juhon usko yksilön voimaan ja rakkauden kestävyyteen joutuu koetukselle.

Juha-Pekka Koskinen julkaissut kahdeksan romaania, kaksi novellikokoelmaa ja kolme lasten- ja nuortenkirjaa. Koskisen esikoisteos, historiallinen romaani Ristin ja raudan tie, ilmestyi 2004. Ystäväni Rasputin oli vuoden 2013 Finlandia-palkintoehdokkaana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha-Pekka Koskinen

Julkaistu

2017-12-21

Lukija

Jukka Peltola

Äänikirjan pituus

534 min

E-kirjan pituus

223 sivua

Tietoa kirjasta Kuinka sydän pysäytetään

Kiintoisa Kuinka sydän pysäytetään on mainio romaanit, jota lukiessa ajankulu haihtuu kokonaan. Tämän ihastuttavan kirjan on kynäillyt Juha-Pekka Koskinen. Tämä romaanit pitää sisällään 223 sivua, minkä mukana olla useampi hetki. Nykypäivänä ei ole kuitenkaan tarve taipua ainoastaan luettavaan versioon, saatavissa on myös 8:54:33 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa saattaa kuunnella täsmälleen siellä jossa kuljetkaan joten se tekee matkasta mielenkiintoisemman. Tätä kirjaa lukee Jukka Peltola. Teoksen on julkaissut Werner Söderström Osakeyhtiö 2017-12-21. Ääni – ja digitaalinen kirja on mukava keinolukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikänään menet. Tarviit vaan älypuhelimen ja mukanasi on monia kirjoja. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman summan kirjoja missä ikänään liikut. Parasta vierailijalle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa jolloin pystyt rajoittamattomasti kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja testata onko ohjelma justiinsa sinulle kelp.