Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Arthur Conan Doyle - Kultasankaiset silmälasit maksuttomasti

Vanha professori Coram on hankkinut itselleen kirjurin kirjan kirjoittamista varten. Tehtävään palkattu nuori ja hyväkäytöksinen Willoughby Smith kuitenkin murhataan professorin työhuoneeseen – ja viimeisinä sanoinaan hän kertoo murhaajan olleen nainen.

Kaikki ovat ymmällään. Mitä ihmettä on voinut tapahtua? Ei siis ole ihme, että apuun hälytetään itse Sherlock Holmes.

"Kultasankaiset silmälasit" on Arthur Conan Doylen novelli, jossa seikkailevat Sherlock Holmes ja hänen uskollinen apurinsa tohtori Watson. Arthur Conan Doyle (1859–1930) oli skotlantilainen kirjailija ja lääkäri. Hän kirjoitti monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta, mutta tunnetuimmaksi hän on tullut Sherlock Holmesin luojana. Sherlock Holmes ja tohtori Watson esiintyivät jo Doylen esikoisromaanissa "Punaisten kirjainten arvoitus", joka julkaistiin vuonna 1887.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Arthur Conan Doyle

Julkaistu

2020-07-07

Lukija

Julius Chavez

Äänikirjan pituus

62 min

E-kirjan pituus

25 sivua

Tietoa kirjasta Kultasankaiset silmälasit

Kuuntele heti tapahtumarikas romaanit Kultasankaiset silmälasit, jonka rinnalla koet verrattomia tunteita. Tämän upean teoksen on kirjoittanut Arthur Conan Doyle. Kultasankaiset silmälasit on pituudeltaan 25 sivua, joten vallan asiallinen pituus luettavaksi. Älä siitä huolimatta jää pelkästään digitaaliseen kirjaan, testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 1:02:58 tunnissa. Äänikirja on toimiva tapa kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, lentokoneessa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Tässä lukijana on Julius Chavez. Kyseisen kirjan julkaisi Saga Egmont 2020-07-07. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle aivan tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat siirtyvät helposti mukanasi älypuhelimessasi. Tämä onnistuu maksamalla 10 - 15e kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan kuljet. Jos et ole vakuuttunut onko tämän mukainen palvelu oikea itsellesi, niin pystyt testata tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.