Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jack London - Kun erämaa kutsuu maksuttomasti

Buck on rakastettu ja hemmoteltu bernhardinkoiran ja skotlanninpaimenkoiran risteytys, joka elää luksuselämää rikkaan ja lämminsydämisen perheen kanssa Kaliforniassa. Eräänä päivänä perheen kotipalvelija varastaa ja myy Buckin. Tämän täytyy nyt tottua uuteen elämäänsä vetokoirana Kanadan syrjäseuduilla. Totuttelemisesta vielä vaikeampaa tekee Spitz, kulkueen julma johtokoira, joka haastaa Buckin kanssa riitaa. Mutta ei Buckia niin helposti päihitetä!

Kun erämaa kutsuu (1903) on yksi Jack Londonin arvostetuimmista mestariteoksista, josta julkaistaan vuonna 2020 CGI-animaatiotekniikkaa hyödyntävä elokuvaversio. Elokuvaa tähdittävät mm. Harrison Ford, Karen Gillian ja Bradley Whitford. Jack London (1876–1916) syntyi San Franciscossa. 15-vuotiaasta saakka hänen oli selvittävä omillaan huonosti palkatuissa töissä, kuten kullankaivajana Pohjois-Amerikan erämaassa. Myöhemmin London palasi takaisin Kaliforniaan ja alkoi työskennellä lehtimiehenä ja kirjailijana. Lyhyeksi jääneen elämänsä aikana Londonista tuli sekä rikas että kuuluisa Yukon-aiheisilla romaaneillaan, kuten "Erämaan kutsu" (1903) ja "Susikoira" (1906). Hän kuvasi sivilisoituneen maailman laidalla elävien elämää taisteluna elämästä ja kuolemasta. Omiin kokemuksiinsa perustuen, elämästä yhteiskunnan pohjalla, hän kirjoitti teoksensa "Kadotuksen kansa" (1903) sekä dystopisen romaaninsa "Rautakorko" (1908), joka käsittelee häikäilemättömien kapitalistien ja alas poljettujen ihmisten välistä taistelua. Jack London on yksi maailman käännetyimmistä amerikkalaiskirjailijoista – joitakin hänen teoksistaan on käännetty 70 eri kielelle. Urallaan London kirjoitti yli 50 kaunokirjallista teosta, tietokirjoja, satoja novelleja sekä useita artikkeleita ja esseitä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jack London

Julkaistu

2020-06-15

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

231 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kun erämaa kutsuu

Kun erämaa kutsuu on kutkuttava ja mielenkiintoinen romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä ketään vaisuksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Jack London. Tämä kirja on pituudeltaan 0 sivua, näin ollen lukuiloa riittää muutamaksi hetkeksi. Tietenkin ei ole siitä huolimatta vaadittua tyytyä pelkästään luettavaan versioon, poimittavana on kanssa 3:51:36 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa voit kuunnella ihan siellä missä milloinkin kuljet eli se saa matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Kirjan lumoavana äänenä toimii Jarmo Mäkinen. Kirja on alunperin julkaistu 2020-06-15 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Käynnistä oitis äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen ja pääset nauttimaan kirjoista kokonaan tuoreella tavalla. Äänikirjat kuten myös e-kirjat tallustavat mukavasti mukanasi omassa puhelimessasi. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti tietyllä kk-maksulla, millä pääset kuuntelemaan määrättömästi erilaisia äänikirjoja sekä lukemaan vaikuttavia digitaalisia kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, liki kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua milloin saatat sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja sekä kokeilla onko palvelu sinulle oikea.