E-kirja

Lue tai kuuntele

Hilary Mantel - Kuningashuone maksuttomasti

Cromwell-sarjan ihailijoiden odotus palkitaan: trilogian kolmas osa ilmestyy kesällä!

Englanti, toukokuu 1536. Thomas Cromwell, köyhän sepän poika, on päässyt pitkälle. Henrik VIII:n tärkeimpänä avustajana hän on kartuttanut omaisuuttaan ja valtaansa.

Kuningas on jäänyt kaksi kertaa leskeksi. Kolmas vaimo Jane Seymour antaa kuninkaalle jakamattoman huomionsa, ja kruununperijäprinssiä odotetaan kuumeisesti. Silloinkin, kun vainoharhainen kuningas ilmoittaa haluavansa olla yksin, hän kutsuu Cromwellin luokseen väittelemään kanssaan tai vain heittämään noppaa. Lordi Cromwellin maailmassa on nyt kolmenlaisia ihmisiä: niitä, jotka käyttävät hänen oikeaa arvonimeään, hännystelijöitä ja kaunankantajia.

Maailmassa on levottomuuksia, mutta maan hallinnon on jatkuttava. Mutta pystyykö kokonainen kansakunta tai yksi ihminen luomaan nahkansa uudestaan?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hilary Mantel

Julkaistu

2020-06-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

847 sivua

Tietoa kirjasta Kuningashuone

Kuningashuone on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut Hilary Mantel. Tämä romaanit pitää sisällään 847 sivua, joiden seassa nautiskella moni hetki. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka matkassa vietät jopa 0:00:00 h. Kuunneltava kirja ei pidättele sinua nauttimaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, vaan saatat nyt nauttia kirjasta heti kun haluat esim kävelyllä. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-16 julkasijan Teos toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja onkin mieleinen konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan menet. Silloin kun sinulla on älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on myös mukanasi lukemattomia eri kirjoja. Sovellukset toimivat yleensä 10-15€ maksulla, millä pääset kuuntelemaan lukemattomasti lukuisia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä digitaalisia kirjoja. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän vertainen palvelu oikea sinulle, niin voit yrittää valitsemaasi sovellusta 2 viikon ajan.