E-kirja

Lue tai kuuntele

M&U Susimetsä - Kuninkaan rakuunat. Kuriirin viitta maksuttomasti

Kuninkaan rakuunat jäljittävät vakoojia piiritetyssä kaupungissa. Vauhdikas historiallinen seikkailu Kolmen muskettisoturin hengessä jatkuu!

Magdeburgin kaupunki rukoilee Kustaa II Aadolfia pelastajakseen, mutta kavalat juonittelut pidättelevät kuninkaan armeijaa. Rakuunakomppanian Josef Svärd ja Tomas Rapir ovat kuitenkin pujahtaneet saartorenkaan läpi kaupunkiin.
Vaara ei uhkaa ainoastaan muurien ulkopuolella: vastapuolen vakoojat painostavat kaupunginraatia antautumaan, ja hämärillä kujilla vaanii Tomasin verivihollinen.
Kahden tulen väliin joutuneet rakuunat saavat panna peliin kaiken oveluutensa ja urheutensa pelastaakseen kaupungin kuolettavalta iskulta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

M&U Susimetsä

Julkaistu

2019-05-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

452 sivua

Tietoa kirjasta Kuninkaan rakuunat. Kuriirin viitta

Kuninkaan rakuunat. Kuriirin viitta on häkellyttävä ja viihdyttävä romaanit, joka ei taatusti jätä varmasti kylmäksi. Tämän suurenmoisen teoksen on kirjoittanut M&U Susimetsä. Teoksesta löytyy 452 sivua, joiden avulla onnistut saada mielenkiintoisa elämyksiä. Älä missään nimessä rajoitu pelkästään digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella siellä missä ikinä menet eli se luo matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Otava 2019-05-06. Ääni – ja e-kirja onkin mukava konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa oletkaan. Kunhan sinulla on oma kännykkäsi mukana, niin sinulla on myös mukanasi tuhansia erilaisia kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä 10-20e kuukausimaksulla, jolla kykenee kuuntelemaan loputtomasti monia äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia digitaalisia kirjoja. Parasta vierailijalle on että, lähes kaikki palvelut tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa joten voit vapaasti kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja päättää onko sovellus juuri sinulle hyvä.