E-kirja

Lue tai kuuntele

Alphonse Daudet - Kuninkaita maanpaossa II maksuttomasti

Romaani kuvitteellisesta kuningasperheestä, joka on kukistumisensa jälkeen paennut Pariisiin ja viettää siellä mukavaa elämää.

Daudet piirtää henkilönsä Pariisissa oleskelleiden tunnettujen kuninkaallisten maanpakolaisten mukaan, joita hän on nähnyt ja tutkinut useampia, esim. Hannoverin kuninkaan tyttärineen, Braunschweigin herttuan, Espanjan kuningattaren Isabellan puolisoineen, Don Carloksen, Napolin kuninkaan Fransin, Walesin prinssin ym. Näiden näkemiensä avulla Daudet on kirjoittanut romaaninsa `Kuninkaita maanpaossa`, jonka päähenkilöt - Illyrian ja Dalmatian hallitsijaperhe - muuten ovat mielikuvituksen luomia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alphonse Daudet

Julkaistu

2019-07-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

153 sivua

Tietoa kirjasta Kuninkaita maanpaossa II

Sähköistävä Kuninkaita maanpaossa II on hyvä romaanit, jota kuunnellessa vuorokaudenaika häviää tyystin. Tämän mahtavan teoksen on kynäillyt Alphonse Daudet. Kirjan pituus on 153. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka mukana koet peräti 0:00:00 h. Äänikirja onkin toimiva tapa nauttia kirjaa olitpa sitten ratikassa, autossa tai vaikka ulkoilemassa. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2019-07-15 ja kirjan julkaisijana on Saga Egmont. Käynnistä oitis äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen niin kyet iloitsemaan kirjoista kokonaan uudella keinolla. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat parhaan äänikirjasovelluksen. Tämä kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 15euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä kuunaan kuljetkaan. Kun vielä epäilet käyttäisitkö palvelua, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.