E-kirja

Lue tai kuuntele

Maiju Lassila - Kun lesket lempivät maksuttomasti

Simo Kämäräinen on 58-vuotias joroislainen leskimies, joka päättää lähteä toiseen kylään vaimoa etsimään. Hän on nimittäin kuullut, että Juvalla elelee varsin hyväluontoinen leskinainen, Suso nimeltään. Kämäräinen ei kuitenkaan aavista, että samaisessa kylässä asuu myös toinen Suso-niminen nainen, joka on oikea känkkäränkkä luonteeltaan...

"Kun lesket lempivät" on Algot Untolan salanimellä kirjoittama näytelmä, jonka lukuisat käänteet ja oivalliset hahmot naurattavat taatusti. Maiju Lassila oli kirjailija Algot Untolan (1868–1918) taiteilijanimi. Untola on suomalaisen kirjallisuushistorian erikoisimpia hahmoja. Hänen elämänsä oli täynnä uskomattomia käänteitä: ensin Untola työskenteli kansakouluopettajana Raahessa ja Viipurissa, mutta muutti vuonna 1900 puutavarakauppiaaksi Pietariin. Pietarissa Untola meni naimisiin, mutta erosi vaimostaan pian häiden jälkeen. Untola muutti Suomeen ja eli susiparina leskirouva Olga Jasinskin kanssa. Riidan päätteeksi Jasinski kaatoi happoa Untolan sukuelimille – ja tutkijoiden mukaan Untola julkaisi näiden tapahtumien jälkeen teoksia vain naisten nimillä. Maiju Lassilan lisäksi Untolan tunnettuja taiteilijanimiä ovat Irmari Rantamala, Väinö Stenberg, J.I. Vatanen, Liisan-Antti ja Jussi Porilainen. Untolan kuuluisin teos on Maiju Lassila -nimellä julkaistu "Tulitikkutyttö".

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maiju Lassila

Julkaistu

2020-04-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

35 sivua

Tietoa kirjasta Kun lesket lempivät

Kun lesket lempivät on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Maiju Lassila. Lukemista löytää 35 sivua, minkä rinnalla onnistut saada ainutlaatuisia lukuhetkiä. Tämän lisäksi digitaalisesta kirjasta onnistuu myös kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella juuri siellä missä ikinä menet eli se saa matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-04-17 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi täysin tuoreen oven kirjojen tykö. Silloin kun sinulla on oma älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on taskussasi satoja eri kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Äänikirjojen koettaminen on kanssa erittäin helppoa, koska kykenet esteettömästi yrittää sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.