E-kirja

Lue tai kuuntele

Rachel Cusk - Kunnia maksuttomasti

Omaäänisen trilogian päätösosassa Faye osallistuu kirjallisuusfestivaaliin jossain päin Eurooppaa. Siellä hän tapaa tuttuja ja tuntemattomia kirjailijoita sekä muuta kirjallisuusväkeä, kuten tärkeilevän kriitikon, joka sanojensa mukaan rakastaa äärimmäiseen rehellisyyteen pyrkivää, vaikeaa, negatiivista kirjallisuutta mutta joka samalla kokee, että tällainen kirjallisuus useimmiten johtaa vain umpikujaan.Kunnia vie päätökseen kunnianhimoisen hankkeen rakentaa uudenlaista romaanimuotoa. Rachel Cuskin tavoitteena oli riisua romaani perinteisestä juonesta ja tavanomaisista henkilöhahmoista. Itsereflektiivinen teos tutkii tällaisen kirjoittamisen mahdollisuuksia, kirjailijuutta ja koko projektinonnistumista. Kirjallisten piirien poseeraavaa ja kliseistä maailmaa kuvataan säälimättömästi, mutta sama katse kohdistuu myös kirjailijaan itseensä. Teoksen nimen voi tässä mielessä lukea vain ironisesti.

Englannissa asuva Rachel Cusk on lumonnut Ääriviivat-trilogiallaan niin kriitikot kuin lukijatkin ja herättänyt paljon keskustelua kirjallisuuden rajoista ja fiktion keinoista. Myös useita omaelämäkerrallisia teoksia julkaissutta Cuskia pidetään yhtenä aikamme tärkeimmistä kirjailijoista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Rachel Cusk

Julkaistu

2020-04-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

141 sivua

Tietoa kirjasta Kunnia

Kunnia on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän mielenkiintoisen teoksen on kynäillyt Rachel Cusk. Kyseinen romaanit pitää sisällään 141 sivua, minkä rinnalla nauttia jopa useampi hetkinen. Tässä tapauksessa ei ole siitä huolimatta vaadittua rajoittua yksin luettavaan versioon, käytettävissä on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin ainutlaatuinen keino nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, lentokoneessa tai vaikkapa kävelyllä. Kirjan vetoavana lukijana toimii tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-04-16 ja kirjan julkaisijana on Kustantamo S&S. E- ja äänikirjat tarjoilevat ainutlaatuisen keinon iloita kiehtovista kirjoista matkustaessa että kotona. Mikäli sinulla on ikioma kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi taskussasi tuhansia eri kirjoja. Jos mielit mennä todella äänikirjojen maailmaan, sinun pitää vain tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa jolloin hyödynnettävänäsi on mahtava kokoelma omalaatuisia e-kirjoja. Kirjojen testaaminen on niin ikään todella helppoa, koska kykenet esteettömästi kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.