E-kirja

Lue tai kuuntele

Yvonne Lindsay, Janice Maynard - Kun rakkaus voittaa / Lumous maksuttomasti

Kun rakkaus voittaa

Anna Garrick on lentänyt Australiaan vain yhdestä syystä: saadakseen viinitilallisen Judd Wilsonin palaamaan takaisin Uuteen-Seelantiin sairaan isänsä vuoksi. Paikkaan, josta Judd oli pikkupoikana joutunut lähtemään äitinsä kanssa.

Judd tuntee vahvaa vihamielisyyttä hänet hylännyttä isää kohtaan, eikä rahallinen houkutin paluuseen olekaan pieni. Mutta suurin houkutin Juddin paluulle ei suinkaan ole raha vaan hänen kaunis viestintuojansa!Lumous

Sisarensa menettänyt Hattie Parker päätyy tämän tyttären huoltajaksi, mutta tytärtä havittelee itselleen myös tämän hulttioisä. Hattiella on lopulta vain yksi vaihtoehto: pyytää apua kymmenen vuoden takaiselta rakkaudeltaan Luc Cavallolta, jonka hän oli joutunut jättämään. Syistä joita Anna ei itsekään vielä käsitä Luc ei heitä häntä suin päin ulos vaan suostuu kuuntelemaan häntä. Ehkä se johtuu vetovoimasta, joka yhä hehkuu heidän välillään. Vai onko Lucilla mielessään jotakin aivan muuta?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Yvonne Lindsay, Janice Maynard

Julkaistu

2013-09-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Kun rakkaus voittaa / Lumous

Kun rakkaus voittaa / Lumous on vaikuttava ja mielenkiintoinen romaanit, joka ei toden totta jätä todellakaan tylsistyneeksi. Teoksen tuotti Yvonne Lindsay, Janice Maynard. Kun rakkaus voittaa / Lumous on pituudeltaan 224 sivua, elikä kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Älä missään nimessä rajoitu ainoastaan e-kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa saattaa kuunnella justiinsa siellä missä ikinä kuljetkaan joten se saa matkasta mukaansatempaavamman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2013-09-01 julkaisijan Harlequin toimesta. E- ja äänikirjat lisäävät mahtavan keinon nautiskella kiehtovista kirjoista matkalla sekä kotona. Kun sinulla on ikioma älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on myös taskussasi satoja erilaisia kirjoja. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 20€ kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan lukemattoman summan kirjoja missä milloinkaan menetkään. Parasta vierailijalle on että, liki kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata ilmaisjaksoa joten voit vapaasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko ohjelma juuri sinulle otollinen.