Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jill Santopolo - Kun sanat eivät riitä maksuttomasti

Nina on aina tiennyt, kuka hänen pitäisi olla. Mutta kuka hän todella on? Sydämeenkäyvä romanttinen romaani surusta, rakkaudesta ja itsensä löytämisestä.

Nina on kunnon tytär ja hyvä tyttöystävä. Hänen isänsä on opettanut, että perhe ja maine ovat tärkeintä elämässä. Samoin ajattelee myös Ninan ihana ja huomaavainen poikaystävä Tim. Kun Ninan isä kuolee, hän jättää jälkeensä salaisuuden.

Ninan koko todellisuus näyttää romahtavan. Hän alkaa nähdä elämänsä miehet - isän, poikaystävän ja komean pomonsa Rafaelin - uudessa valossa. Pian hän löytää itsensä tienristeyksestä: yhdessä suunnassa on tuttu maailma, jota hän rakastaa, toisessa intohimo, joka voi kääntää hänen koko elämänsä nurin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jill Santopolo

Julkaistu

2019-06-04

Lukija

Mirjami Heikkinen

Äänikirjan pituus

556 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Kun sanat eivät riitä

Kun sanat eivät riitä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Jill Santopolo. Kyseinen kirja on sivumäärältään 224 sivua, eli riemua riittää runsaasti myöhäisillaksi. Tämän lisäksi teoksesta löytyy samoin kuunneltava versio, minkä pituus on 9:16:36 tuntia. Äänikirja on toimiva konsti kuunnella kirjaa hetkinä kun olet julkisessa ja se saa myös kävelystä mielenkiintoisemman. Tämän kirjan lukijana toimii Mirjami Heikkinen. Kyseisen teoksen julkaisi Otava 2019-06-04. Ääni – sekä digitaalinen kirja on mahtava keinolueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikinä olet. Silloin kun sinulla on omistamasi kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on mukanasi tuhansia kirjoja. Silloin kun vaadit päästä todella äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun tulee pelkästään maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ ja käytössäsi on mainio yhditelmä e-kirjoja. Jos et ole vuorenvarma onko tämän tyyppinen palvelu käypä itsellesi, niin onnistut yrittää valitsemaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.