E-kirja

Lue tai kuuntele

Abigail Gordon, Wendy S. Marcus - Kun yksi yö ei riitä / Ja seinän takana asui onni maksuttomasti

Kun yksi yö ei riitä

Ensiapuhoitaja tunnustaa...
Sairaanhoitaja Ali Forshay on vaihtanut treffikatastrofit illoiksi tyttöjen kanssa. Mutta vietettyään enemmän aikaa kuin oikeastaan tarvitsisi miehen kanssa, jota hän rakastaa inhota, Ali käsittää kauhukseen olevansa satayksiprosenttisen hulluna kohtalokkaasti komeaan tohtori Jared Padgetiin! Hoitokeino: yksi yö miehen kanssa parantaa pakkomielteet... varmastihan?Ja seinän takana asui onni

Kotisairaanhoitaja Phoebe Howardille Bluebell Coven raikas merituuli toimii paremmin kuin lääkärin määräys - hän on vihdoin löytänyt paikan, jota hän ja suloinen Marcus-vauva voivat sanoa kodiksi. Mutta paratiisissa on häiriötekijänsä: seinänaapurin ja lääkäriaseman uuden johtajan, Harry Balfourin, vaikutus Phoebeen.
   Harrylle Phoebe on ainutlaatuinen nainen, ja hän haluaa Howardit elämäänsä pysyvästi! Mutta löytyykö Phoebelta rohkeutta sanoa kyllä? Tai Harrylta kysyä?!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Abigail Gordon, Wendy S. Marcus

Julkaistu

2013-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Kun yksi yö ei riitä / Ja seinän takana asui onni

Lue välittömästi lumoava romaanit Kun yksi yö ei riitä / Ja seinän takana asui onni, minkä kera tunnet imuistoisia tuntemuksia. Abigail Gordon, Wendy S. Marcus on kirjan kirjoittajana. Kyseinen romaanit pitää sisällään 224 sivua, minkä kanssa nautiskella jopa moni hetkinen. Tästä kirjasta onnistuu myöskin kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella juuri siellä jossa ikinä menet joten se luo matkasta kiinnostavamman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2013-01-01 julkasijan Harlequin toimesta. E- ja äänikirjat esittävät vetoavan vaihtoehdon nauttia jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat sopivan sovelluksen. Sovellukset toimivat tietyllä maksulla, jolla kykenet kuuntelemaan lukemattomasti erilaisia äänikirjoja tai lukemaan kiintoisia e-kirjoja. Moni ohjelmista tarjoilee samoin ilmaisen kokeilun, siten pystyt rajattomasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.