Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jesper Bugge Kold - Kuoleman aika: Osa 5 maksuttomasti

Saksalaiset ovat käytännössä hävinneet sodan. Rintamat vuotavat ja venäläiset tunkeutuvat Berliiniin. Vasilj on nuori venäläinen sotilas, joka on selvinnyt ehjin nahoin läpi sodan. Mutta nyt nähdessään läheltä, mitä saksalaisten kanssa tapahtuu, hän ei tiedä miten reagoida. Onko tämä voitto, vai onko ihmiskunta kuilun partaalla? Voiko sekasorrosta ja kauhusta päästä koskaan eteenpäin?

Sodan viimeiset päivät ovat kauheita, nöyryyttäviä ja epäinhimillisiä, ja Vasilj pelkää yhä enemmän henkensä puolesta. Kaupungit, jotka ovat nyt raunioina, ovat täynnä ansoja, hulluksi tulleita sotilaita ja kaikkea muuta hengenvaarallista... Jesper Bugge Kold on tanskalainen kirjailija. Hän on kokenut toimittaja ja hän on kirjoittanut monia palkittuja dekkareita.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jesper Bugge Kold

Julkaistu

2020-03-03

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

60 min

E-kirjan pituus

25 sivua

Tietoa kirjasta Kuoleman aika: Osa 5

Kuoleman aika: Osa 5 on vaikuttava ja viihdyttävä romaanit, mikä ei toden totta jätä varmasti tylsistyneeksi. Teoksen tuotti Jesper Bugge Kold. Kyseinen kirja on pituudeltaan 25 sivua, toisin sanoen iloa piisaa moneksi ajanjaksoksi. Ethän takerru vain e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 1:00:49 tunnissa. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella täsmälleen siellä missä kuljet eli se tekee matkasta kuin matkasta kiehtovamman. Tämän äänikirjan lukijana on Jarmo Mäkinen. Kirja on julkaistu 2020-03-03 ja teoksen julkaisijana toimii Saga Egmont. Ääni – sekä myös e-kirja onkin helppo konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan kuljet. Tarvitset vain puhelimen ja mukanasi on mittaamattomasti kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti 10-20e kuukausimaksulla, jolla pystyt kuuntelemaan rajatomasti monia äänikirjoja ja lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Jos et ole vakuuttunut onko tämän tyyppinen sovellus hyvä sinulle, niin pystyt yrittää valitsemaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.