Äänikirja

Lue tai kuuntele

Sven Hassel - Kuolema telaketjuilla maksuttomasti

Hassel kuvaa sotaa sekä päähenkilön että kertojan silmin. Kirja kertoo rikollisista, sotaoikeuden tuomitsemista ja poliittisesti epäluotettavista sotilaista koostuvan 27. rangaistusrykmentin urotöistä, kun Saksa oli hävinnyt Stalingradin taistelun ja aloittanut perääntymisen.

Kuolema telaketjuilla raivaa tiensä venäläisten arojen halki loputtomalta tuntuvassa hyytävässä pakkasessa. Tuhannet pakolaiset täyttävät tiet ja matalalla lentävät venäläiset pommikoneet muuttavat elämän loputtomaksi painajaiseksi. Kuolema telaketjuilla kuuluu tanskalaisen Hasselin (1917-2012) 14-osaiseen sotakirjojen sarjaan. Hänen kirjojaan on käännetty yli 22 kielelle ja niitä on myyty yli 53 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Kirjan pohjalta on tehty elokuva vuonna 1987, Kuolema telaketjuilla. Alkuperäinen nimi on The Misfit Brigade. Sven Hassel syntyi 1917 Fredriksborgin pikkukaupungissa Tanskassa. Nuorena miehenä Hassel pestautui Saksan armeijaan. Sodan todellisuus oli karumpaa kuin nuori ja kokematon Hassel oli osannut kuvitellakaan. Lopulta hän yritti paeta ja sen seurauksena hänet siirrettiin rikollisten ja toisinajattelijoiden muodostamiin rangaistusjoukkoihin. Hasselin tie vei vankileirille, jossa hän aloitti muistelmiensa kirjoittamisen. Rumputuli kuuluu tanskalaisen Sven Hasselin (1917−2012) 14-osaiseen sotakirjojen sarjaan. Hänen kirjojaan on käännetty yli 22 kielelle ja niitä on myyty yli 53 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sven Hassel

Julkaistu

2018-06-22

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

750 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kuolema telaketjuilla

Kuolema telaketjuilla on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Sven Hassel. Kuolema telaketjuilla on pituudeltaan 0 sivua, elikä oikein kelvollinen pituus lukemiseen. Älä siitä huolimatta rajoitu ainoastaan e-kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 12:30:14 tunnissa. Tämä kirja ei rajoita sinua nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun onnistut lukemaan, puolestaan onnistut nyt nautiskella kirjasta missä ja milloin tahdot esimerkiksi junassa. Tätä kirjaa lukee Jukka Pitkänen. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2018-06-22. Ääni – sekä e-kirja onkin mieleinen tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan oletkaan. Kun sinulla on oma puhelimesi taskussa, niin sinulla on myös seurassasi satoja erilaisia kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä 10-15€ kuukausimaksulla, millä kykenee kuuntelemaan loputtomasti lukuisia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä elektronisia kirjoja. Äänikirjojen testaaminen on niin ikään suunnattoman mutkatonta, sillä kykenet vapaasti kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.