Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Matthew Costello, Neil Richards - Kuolema vai kepponen maksuttomasti

Kauhua kartanon kulmilla

Kauhuelokuvien tähti joutuu karmivien kepposten kohteeksi Halloweenin alla. Pelkkää pilailua, arvelee poliisi, mutta Sarah ja Jack pelkäävät jotain vakavampaa. Onko todellisuus muuttumassa kauhuelokuvaksi?

Cherringhamin mysteerit on uudenlainen, kiireisenkin ihmisen elämään mahtuva brittiläinen rikossarja. Sarjan osat ovat samaan pikkukaupunkiin sijoittuvia itsenäisiä, noin 120 sivun mittaisia tarinoita, jotka julkaistaan vain e-kirjoina ja äänikirjoina. Sarjan päähenkilöitä ovat brittiläinen yksinhuoltajaäiti Sarah ja entinen newyorkilainen rikospoliisi Jack. He saavat huomata, että leppoisan Cherringhamin pikkukaupungin kulisseissa tapahtuu kaikenlaista hämäräperäistä, ja sen myötä heidän elämänsä muuttuu paljon kiinnostavammaksi.

Matthew Costello asuu Yhdysvalloissa ja on kirjoittanut lukuisia menestysromaaneja, kuten Vacation (2011), Home (2014) ja Beneath Still Waters (1989), josta on tehty myös elokuva. Hän on ollut käsikirjoittajana Disney Channelilla, BBC:llä ja SyFy:ssä ja on lisäksi suunnitellut kymmeniä myyntitilastojen kärkipaikkapelejä, kuten kriitikoidenkin arvostama The 7th Guest, Doom 3, Rage ja Pirates of the Caribbean.

Neil Richards on työskennellyt tuottajana ja käsikirjoittajana televisiossa ja elokuvissa, muun muassa BBC:llä, Disneyllä ja Channel 4:llä, ja on kerännyt urallaan lukuisia Bafta-ehdokkuuksia. Lisäksi hän on käsikirjoittanut yli 20 videopeliä, kuten Da Vinci Code ja Starship Titanic, kirjoittanut yhdessä Douglas Adamsin kanssa ja kiertää maailmaa opettamassa digitaalista tarinankerrontaa. Yhteistyö New Yorkissa asuvan Matt Costellon kanssa alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja he ovat kirjoittaneet yhdessä tv-sarjoja monen tunnin edestä. Cherringhamin mysteerit on heidän ensimmäinen yhdessä kirjoittamansa rikossarja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matthew Costello, Neil Richards

Julkaistu

2020-05-19

Lukija

Markus Niemi

Äänikirjan pituus

204 min

E-kirjan pituus

77 sivua

Tietoa kirjasta Kuolema vai kepponen

Kuolema vai kepponen on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän mielenkiintoisen kirjan on raapustanut Matthew Costello, Neil Richards. Tämän pituus on 77. Nytkään ei ole silti välttämätöntä tyytyä yksin luettavaan versioon, käytettävissä on myös 3:24:43 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa voi kuunnella aivan siellä jossa milloinkin menet eli se luo matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Tämän äänikirjan lukijana toimii Markus Niemi. Kirja on alunperin julkaistu 2020-05-19 julkaisijan Tammi toimesta. Käynnistä oitis äänikirjoihin ja e-kirjoihin totutteleminen jolloin kyet iloitsemaan kirjoista tyystin tuoreella tavalla. Se koko juttu sujuu luonnikkaasti, mikäli ainoastaan omistat älypuhelimen. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kun epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.