E-kirja

Lue tai kuuntele

Juha Seppälä - Kuoppakaupunki maksuttomasti

"Olin tarina matkalle lähtijästä ja kaupunkiin saapuvasta muukalaisesta."

Nainen jättää miehen yhdeksän vuoden kanssakäymisen jälkeen. Miksi? Elämässään sivuraiteelle ajautuneen sijaisopettajan ja historiallisten romaanien kirjoittajan on lähdettävä liikkeelle. Mies ajelehtii kaupungista toiseen etsien lohtua maksullisesta seksistä. Sitä tarjoava nainen istahtaa työpäivänsä päätteeksi kuulemaan saarnamiestä. Palava julistus muuttuu yhä hurjemmaksi maailmassa, jossa ihmiset eivät löydä toisiaan.

Draamallinen romaani imaisee mukaansa: lukija kulkee kirjan henkilöiden matkassa kuin vanhalla portolaanikartalla. On purjehdittava siihen saakka kunnes maailma loppuu.

Juha Seppälä (s. 1956) asuu Porissa ja toimii vapaana kirjailijana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha Seppälä

Julkaistu

2016-08-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

150 sivua

Tietoa kirjasta Kuoppakaupunki

Jännittävä Kuoppakaupunki on upea romaanit, mitä lukiessa ajankulu katoaa kerrassaan. Teoksen kirjoittajana on ollut Juha Seppälä. Tämä teos on sivumäärältään 150 sivua, toisin sanoen kirjaa piisaa muutamaksi ajankohdaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka matkassa kuuntelet jopa 0:00:00 h. Äänikirja ei pidättele iloitsemaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, sitä vastoin sinun on mahdollista nyt nauttia kirjasta milloin mielit vaika kävelyllä. Kirjan lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2016-08-15 julkasijan WSOY toimesta. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat täysin tuoreen oven kirjojen luokse. Se toimii luonnikkaasti, jos ainoastaan omistat puhelimen. Se kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä kuljet. Kirjojen yrittäminen on myös erittäin mutkatonta, sillä voit esteettömästi yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.