E-kirja

Lue tai kuuntele

Juhana Pettersson - Kuparihärkä maksuttomasti

Väkivalta lisääntyy. Ilmastonmuutos etenee.

Rikkaat valmistautuvat maailmanloppuun ja sijoittavat New Lifeen, joka tarjoaa selviytymispaketteja ilmastokatastrofin varalle. Mutta elävätkö he tarpeeksi pitkään, kun loppu voi tulla kenen kädestä hyvänsä?

Aino istuu vankilassa murhasta. Hän saa tekonsa myötä opetuslapsia, ja pian varakkaita ihmisiä alkaa kuolla lisää. New Lifessa työskentelevä Cessi on onnistunut toteuttamaan unelmansa ja päässyt piireihin. Silti pahaa oloa ei pääse pakoon. Toimittaja Jarilla on elämänsä jutunaihe, mutta hän on rakastunut murhaajaan.

Sarjan ensimmäisestä romaanista Tuhannen viillon kuolemasta on valmistumassa myös larppisovitus joka pelataan Kuparihärän julkaisun kynnyksellä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juhana Pettersson

Julkaistu

2018-09-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

201 sivua

Tietoa kirjasta Kuparihärkä

Kuparihärkä on luomava ja mielenkiintoinen romaanit, joka ei taatusti jätä missään nimessä tylsistyneeksi. Teoksen tekijänä on ollut Juhana Pettersson. Tämä teos on pituudeltaan 201 sivua, toisin sanoen nautintoa piisaa muutamaksi ajanjaksoksi. Tietenkin ei ole onneksi pakollista tyytyä pelkästään luettavaan versioon, lisänä poimittavana on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella justiinsa siellä missä milloinkin liikutkaan joten se tekee matkastasi mukaansatempaavamman. Tämän äänikirjan lukija on tuntematon. Teos on julkaistu 2018-09-17 ja teoksen julkaisijana toimii Into Kustannus. E- sekä äänikirjat lisäävät miellyttävän sauman iloita kiehtovista kirjoista matkustaessa ja kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat mielimäsi ohjelman. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 15e kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä menet. Useat äänikirjapalveluista tarjoilee myöskin ilmaisen kokeilujakson, tähän tapaan kykenet sitoutumattomasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.