E-kirja

Lue tai kuuntele

Victor Hugo - Kurjat – osa 5 maksuttomasti

Opiskelijamellakat ovat vallanneet Pariisin, ja Marius on joutunut mellakoissa ongelmiin. Valjean päättää pelastaa pojan – oman henkensä uhalla. Samalla Valjean kohtaa kuitenkin myös poliisitarkastaja Javertin, joka on jahdannut häntä jo vuosia...

Victor Hugon "Kurjat" on yksi merkittävimpiä eurooppalaisia romaaneja. Sen tapahtumat sijoittuvat 1800-luvun alun Ranskaan ja siinä seurataan traagisia ihmiskohtaloita, jotka kietoutuvat yhteen. Teoksesta on tehty useita sovituksia, joista viimeisimpien joukkoon kuuluu vuoden 2012 Oscar-palkittu musikaalielokuva Les Misérables.

Tämä on tarinan päätösosa. Victor Hugo (1802–1885) oli ranskalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti teoksista "Kurjat" sekä "Pariisin Notre-Dame". Hugo aloitti kirjallisen uransa varhain; hän julkaisi esikoisteoksensa "Odes et poésies diverses" vain 20-vuotiaana. Hugo oli myös ihmisoikeusaktivisti, ja monet hänen teoksistaan käsittelevätkin ihmisoikeuksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Victor Hugo

Julkaistu

2020-06-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

145 sivua

Tietoa kirjasta Kurjat – osa 5

Kuuntele heti jännittävä romaanit Kurjat – osa 5, minkä avulla vietät ainutlaatuisia elämyksiä. Tämän mielenkiintoisen teoksen on kynäillyt Victor Hugo. Tästä kirjasta löytyy 145 sivua, niiden parissa kykenet kokea jännittäviä elämyksiä. Luettavan kirjan ohella käsillä on lisäksi omaperäinen äänikirja, jonka kera vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet autossa ja se tekee myös iltalenkistä kivemman. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-05 julkasijan Saga Egmont toimesta. Pane alulle oitis äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen niin kykenet iloitsemaan kirjoista aivan tuoreella tavalla. Tarvitset vain älypuhelimen niin messissä on rajattomasti kirjoja. Suorittamalla kuukausihinnan korkkaat oven kirjojen maailmaan, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Jos edelleen epäröit käyttäisitkö sovellusta, niin testaa sitä 2 viikon ajan.