E-kirja

Lue tai kuuntele

William Shakespeare - Kuten haluatte maksuttomasti

Sukupuolirooleilla leikittelevä herkullinen komedia, jossa herttuan tytär joutuu pakenemaan setänsä tyranniaa pojaksi naamioituneena.

ROSALINDA: Ehei, en tuhlaa lääketiedettäni muihin kuin niihin, jotka ovat sairaita. Metsässämme kummittelee muuan mies, joka turmelee nuoria versojamme kaivertamalla puiden kaarnaan "Rosalinda", ripustelee oodeja orapihlajapensaisiin ja elegioita karhunvatukoihin; ja ne kaikki, totta vieköön, nostavat Rosalindan nimen jumalien tasolle. Jos voisin tavata tuon fantasiasepon, antaisin hänelle muutaman hyvän neuvon, sillä mies näyttää kärsivän päivittäin iskevästä rakkauskuumeesta. ORLANDO:Minä olen se, jota rakkaus noin kuumeen tavoin järisyttää. Ole hyvä ja kerro minulle parannuskeinot.

Kuten haluatte on valoisa komedia, jossa karkotetut elävät onnellista vaihtoehtoelämää metsässä, ja rakkaudessa käy hyvin. Keskipisteenä säteilee pojaksi pukeutuva Rosalinda, taustavarjoa tuo alakuloinen hovimies-filosofi Jaques, joka eläytyy metsästettävien peurojen tuskaan ja pohtii kuinka koko maailma on näyttämö.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

William Shakespeare

Julkaistu

2020-01-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

71 sivua

Tietoa kirjasta Kuten haluatte

Kuten haluatte on jännittävä ja hauska romaanit, joka ei toden totta jätä lukijaansa tylsistyneeksi. Teoksen kirjoittajana on ollut William Shakespeare. Tämä teos on sivumäärältään 71 sivua, siis nautintoa riittää usemmaksi illaksi. Digitaalisen kirjan lisäksi käsillä on loistava äänikirja, jonka avulla vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin erinoimainen keino nauttia kirjaa ollessasi sitten junassa, lentokoneessa tai vaikkapa lenkillä. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirja on julkaistu 2020-01-17 ja teoksen julkaisijana on WSOY. Aloita hetimiten äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kyet iloitsemaan kirjoista aivan aintlaatuisella keinolla. Tämä koko juttu toimii jouheasti, kunhan vain omistat älypuhelimen. Se onnistuu suorittamalla 10 - 20e kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan kuljetkaan. Monet äänikirjapalveluista tarjoilee niin ikään vapaan kokeilun, siten kykenet kahleettomasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.