Lue tai kuuntele

Ida Pimenoff - Kutsu minut maksuttomasti

Isälle joka ei halunnut olla isä

Poikkeuksellisen vahvasti puhutteleva esikoisromaani hylätyksi tulemisen kokemuksesta, sukupolvien yli käyvästä surusta ja elämää ylläpitävästä toivosta.

”Ehkä vielä jonain päivänä koittaisi hetki, jolloin minunkin isäni kutsuisi minut luokseen, ajattelin.”

Veran isä täyttää pian 80 vuotta. Hän viettää syntymäpäiviään perheen kesken, lastensa ja vaimonsa kanssa. Veraa ei ole kutsuttu.

Kutsu minut on vangitsevasti kirjoitettu romaani naisesta, joka yrittää saada yhteyden isäänsä, kasvattaa omaa lastaan sekä käsitellä avioeroaan ja aiemmilta sukupolvilta periytyvää kohtaamattomuutta.

Teos pohjautuu kirjoittajansa omaan kasvutarinaan.

Ida Pimenoff (s. 1977) on valokuvataiteilija, joka on aiemmin julkaissut kolme valokuvakirjaa saksalaisen taidekirjakustantamon kanssa. Pimenoff asuu perheineen Helsingissä. Kutsu minut on hänen esikoisromaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ida Pimenoff

Julkaistu

2021-02-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kutsu minut

Lue välittömästi lumoava romaanit Kutsu minut, minkä kanssa tunnet ainutkertaisia kokemuksia. Kirjan loi Ida Pimenoff. Tämä kirja on pituudeltaan 0 sivua, näin ollen nautintoa riittää runsaasti toviksi. Tästä teoksesta löytyy kanssa kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse nautiskelemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, päinvastoin kykenet nauttia kirjasta heti kun haluat esim lentokoneessa. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2021-02-26 julkaisijan tuntematon toimesta. Pane alulle välittömästi äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen ja kykenet nautiskelemaan kirjoista täysin aintlaatuisella tavalla. Äänikirjat sekä e-kirjat siirtyvät helposti mukanasi älypuhelimessasi. Tämä kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15e kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman määrän kirjoja missä ikinä menetkään. Jos et ole vuorenvarma onko tämän lainen palvelu sopiva itsellesi, niin pystyt yrittää tahtomaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.