E-kirja

Lue tai kuuntele

Louise Allen - Kuun talo maksuttomasti

Kuun talo

Winterbournen asukkaat väittivät, että talossa, joka oli salaperäisesti nimetty Kuun taloksi, kummitteli. Hester Lattimer ei uskonut kummituksiin, joten hän ei epäröinyt muuttaessaan kylään ja asettuessaan pitkään tyhjillään olleeseen taloon asumaan. Pian hänen uudessa kodissaan alkoi kuitenkin tapahtua outoja, selittämättömiä asioita.

Hester ei tiennyt, kenen puoleen kääntyä. Bucklandin jaarli, komea poikamies, joka asui naapurissa, tuntui olevan halukas auttamaan, mutta Hester ei saanut päästää enää ketään miestä liian lähelle, tai muutoin hänen arveluttava menneisyytensä voisi paljastua...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Louise Allen

Julkaistu

2014-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

181 sivua

Tietoa kirjasta Kuun talo

Kuuntele nyt touhukas romaanit Kuun talo, jonka parissa koet ainutkertaisia fiiliksiä. Tämän ihastuttavan kirjan on raapustanut Louise Allen. Kyseinen romaanit pitää sisällään 181 sivua, minkä kanssa nauttia vaikka useampi tovi. E-kirjan ohella käytettävänä on myös mainio äänikirja, jonka kera vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei pidättele lukijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun saatat lukemaan, puolestaan saatat nauttia kirjasta missä tahansa haluat muun muassa pyöräilessä. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2014-11-01 ja kirjan julkaisijana toimii Harlequin. Ääni – sekä myös e-kirja on mahtava konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä olet. Tämä kaikki sujuu vaivattomasti, mikäli omistat puhelimen. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä kuljetkaan. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän vertainen sovellus kelpo sinulle, niin voit testata valitsemaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.