Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Arthur Conan Doyle - Kuusi Napoleonin rintakuvaa maksuttomasti

Napoleonia esittäviä patsaita on särjetty ympäri Lontoota. Scotland Yardin tarkastaja Lestrade on varma, että liikkeellä on Napoleonia vihaava mielipuoli. Sherlock Holmes ei usko Lestraden teoriaan, sillä kaikki tuhotut patsaat on tehty samalla muotilla. Miksi mielipuoli särkisi vain yhdenlaisia Napoleon-patsaita?

Pian eräästä talosta löytyy särjetyn patsaan lisäksi ruumis. Sherlock Holmes alkaa tutkia tapahtumia.

"Kuusi Napoleonia" on Arthur Conan Doylen novelli vuodelta 1904.
Arthur Conan Doyle (1859–1930) oli skotlantilainen kirjailija ja lääkäri. Hän kirjoitti monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta, mutta tunnetuimmaksi hän on tullut Sherlock Holmesin luojana. Sherlock Holmes ja tohtori Watson esiintyivät jo Doylen esikoisromaanissa "Punaisten kirjainten arvoitus", joka julkaistiin vuonna 1887.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Arthur Conan Doyle

Julkaistu

2020-07-16

Lukija

Sampo Kerola

Äänikirjan pituus

45 min

E-kirjan pituus

22 sivua

Tietoa kirjasta Kuusi Napoleonin rintakuvaa

Kuusi Napoleonin rintakuvaa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Arthur Conan Doyle. Kuusi Napoleonin rintakuvaa on pituudeltaan 22 sivua, eli kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Luettavan kirjan kanssa käytettävänä on myös äänikirja, jonka kanssa vietät normaalinopeudella 0:45:07 tuntia. Äänikirja onkin huikea käytäntö kuunnella kirjaa olitpa sitten ratikassa, taksissa tai esimerkiksi kävelyllä. Tämän äänikirjan lukija on Sampo Kerola. Teos on alunperin julkaistu 2020-07-16 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät täysin modernin tavan nautiskella kirjoista. Silloin kun sinulla on puhelimesi mukana, niin sinulla on myös seurassasi tuhansia kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä tietyllä kk-maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan määrättömästi erilaisia äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia e-kirjoja. Äänikirjojen kokeileminen on lisäksi erittäin helppoa, koska pystyt rajattomasti kokeilla palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.