E-kirja

Lue tai kuuntele

Pietari Päivärinta - Kylään tullessa maksuttomasti

Minäkertoja, muuan kirjailija, matkustaa neljätoistavuotiaan pojan kanssa hevoskärryillä. Kesä on kauneimmillaan ja talotonta matkaa on edessä noin viisitoista kilometriä. Matkasta tulee sukellus ihmismieleen ja tarinankerrontaan, kun poika alkaa kysellä kirjailijalta, mistä hän saa ideat kirjoihinsa.

"Kylään tullessa" on Pietari Päivärinnan novelli kirjoittamisesta ja itsetuntemuksesta. Teos julkaistiin alun perin vuonna 1884.
Pietari Päivärinta (1827–1913) oli suomalainen kirjailija ja lukkari. Ylivieskalainen Päivärinta työskenteli 12-vuotiaasta lähtien renkinä, mutta pääsi myöhemmin lukkarinoppiin. Päivärinnan esikoisteos julkaistiin vuonna 1867. "Seurakunnan kosto" -niminen kertomus käsittelee isonvihan aikoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pietari Päivärinta

Julkaistu

2020-04-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

35 sivua

Tietoa kirjasta Kylään tullessa

Kylään tullessa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tuotti Pietari Päivärinta. Kyseinen kirja on pituudeltaan 35 sivua, siis lukemista riittää muutamaksi hetkeksi. Tämän lisäksi teoksesta onnistuu myös kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella aivan siellä jossa milloinkin liikut ja se tekee matkastasi kiintoisamman. Tässä lukijana toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-04-10 julkasijan Saga Egmont toimesta. E- sekä äänikirjat tuottavat vetoavan sauman nauttia mukaansatempaavista kirjoista matkalla sekä kotona. Se kaikki onnistuu luonnikkaasti, kun omistat älypuhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Jos et ole vakuuttunut onko tämän tyyppinen sovellus sopiva sinulle, niin onnistut yrittää valitsemaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.