E-kirja

Lue tai kuuntele

Margaret Moore - Lady Beatricen lemmitty maksuttomasti

Lady Beatricen lemmitty

Nainen joka haluaa...
Komea Sir Ranulf sytyttää palon Lady Beatricen sydämeen heti ensi kohtaamisen hetkellä. Mutta maanpetturin tyttärenä Lady Bean asema avioliittomarkkinoilla on alhainen. Hän on vailla toivoa voittaa itselleen unelmiensa mies. Mutta ehkä hän naisellisilla avuillaan voi houkutella miehen yhteen, intohimoiseen yöhön...

Mies joka rakastaa...
Ranulf ei ole koskaan uskonut voivansa rakastaa ketään naista niin syvästi, että haluaisi avioitua. Kunnes tapaa elämää säkenöivän Bean. Ranulf on pelkkä ritari vailla valtaa tai vaurautta. Aatelisnaiselle hänellä ei ole paljon tarjottavaa. Hän saa tehtäväkseen ottaa komentoonsa linnan Cornwallissa... ja kokee elämänsä yllätyksen: kaunis Bea ilmaantuu paikalle, vakaana aikomuksenaan vietellä hänet!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Margaret Moore

Julkaistu

2015-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

170 sivua

Tietoa kirjasta Lady Beatricen lemmitty

Kuuntele vauhdikas romaanit Lady Beatricen lemmitty, minkä rinnalla elät ainutlaatuisia fiiliksiä. Margaret Moore toimii teoksen kirjoittajana. Tämän pituus on 170. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka messissä koet peräti 0:00:00 h. Äänikirja on mukava keino kuunnella kirjaa olitpa sitten ratikassa, autossa tai vaikkapa lenkillä. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Teos on julkaistu 2015-11-01 ja teoksen julkaisijana on Harlequin. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin ja e-kirjoihin totutteleminen niin pystyt iloitsemaan kirjoista aintlaatuisella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat tahtomasi ohjelman. Maksamalla kk-maksun avaat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei toden totta lopu kirjat sinun elinaikanasi. Usea palveluista tarjoilee myös maksuttoman ilmaisjakson, joten voit ilmaiseksi testata palvelua ilman euroakaan*.