E-kirja

Lue tai kuuntele

Amy Andrews, Anne Fraser - Ladyn tulikoe / Tytön isompi unelma maksuttomasti

Ladyn tulikoe

Lady Alice Granville pakkaa riemulla merkkikorkkarinsa lähtiessään vapaaehtoistyöntekijäksi Afrikkaan – tämä voi olla hänen suuri tilaisuutensa tehdä vaikutus karunkomeaan tohtori Dante Corsiin. Alice haluaa löytää todellisen tarkoituksen tyhjältä tuntuvalle elämälleen – ja näyttää upealle italialaiselle lääkärille olevansa muutakin kuin muotitalojen kanta-asiakas ja keltanokka!Tytön isompi unelma

Jessin päiväkirja:

Yllätin tänään vuokraisäntäni, tohtori Adam Carmichaelin, sängystäni – ilkialastomana. No, ainakin hän nyt lopultakin tietää minun nimeni! Adam on ollut minulle niin monta vuotta sellaista näpit irti -aluetta (vaikka se mies jos kuka tarvitsisi pyöröoven makuuhuoneeseensa...), mutta kyllä kai tytöllä on lupa unelmoida enemmästä...?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Amy Andrews, Anne Fraser

Julkaistu

2013-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

219 sivua

Tietoa kirjasta Ladyn tulikoe / Tytön isompi unelma

Ladyn tulikoe / Tytön isompi unelma on häkellyttävä sekä iloinen romaanit, joka ei varmasti jätä todellakaan väsyneeksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Amy Andrews, Anne Fraser. Ladyn tulikoe / Tytön isompi unelma on pituudeltaan 219 sivua, elikä osuva pituus lukemiseen. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka mukana koet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella aivan siellä missä milloinkin menetkään ja se tekee matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2013-04-01 julkasijan Harlequin toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät täysin uudenaikaisen tavan nauttia kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit mielimäsi ohjelman. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Parasta vierailijalle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat vapaata ilmaisjaksoa joten saat rajoittamattomasti kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko sovellus justiinsa sinulle hyvä.