Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Cecilia Samartin - La Peregrina maksuttomasti

La Peregrina on lumoava tarina kahdesta kauniista naisesta, joilla on molemmilla suuri salaisuus kannettavanaan. Salaisuus, jonka merkitys on arjen ymmärrystä suurempi.

La Peregrina on itsenäinen jatko-osa Cecilia Samartinin menestysromaanille Senor Peregrino, ja Peregrino-trilogian toinen osa. Kirja vie lukijat mieleenpainuvalle matkalle kauniiseen ja dramaattiseen Espanjaan.

Nuori ja kaunis meksikolaisnainen Jamilet on jättänyt kotimaansa Meksikon ja muuttanut paremman elämän toivossa Los Angelesiin. Hän haluaa päästä eroon verenpunaisesta syntymämerkistään, joka varjostaa hänen elämäänsä. Uudessa kotimaassaan Jamilet on ystävystynyt vanhan ja karismaattisen herra Peregrinon kanssa. Miehestä on tullut tytölle läheinen, melkein kuin isoisä. Tarinat miehen menneisyydestä ovat herättäneet Jamiletin uteliaisuuden. Mitä herra Peregrinolle ja tämän suurelle rakkaudelle lopulta tapahtui?

Vuosikymmeniä aikaisemmin pienessä espanjalaiskylässä asui Rosa-niminen nuori tyttö. Eräänä päivänä kylän torilla tapahtuu jotain, mikä saa tytön pakenemaan kotikaupungistaan ja liittymään mustalaisten joukkoon. Häpeä ja syyllisyys estävät häntä palaamasta kotiinsa. Rosa otetaan mustalaisyhteisöön avosylin vastaan, ja pian tytön erityislahjat huomataan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Cecilia Samartin

Julkaistu

2013-09-05

Lukija

Pinja Flink

Äänikirjan pituus

987 min

E-kirjan pituus

352 sivua

Tietoa kirjasta La Peregrina

Kiehtova La Peregrina on mainio romaanit, jota lukiessa vuorokaudenaika haihtuu täysin. Cecilia Samartin toimii teoksen kirjoittajana. La Peregrina on pituudeltaan 352 sivua, eli todella osuva pituus läpi käytäväksi. Tottakai ei ole onneksi vaadittua tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, kuunneltavissa on lisäksi 16:27:19 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa kykenee kuunnella justiinsa siellä jossa milloinkin liikut joten se luo matkasta kuin matkasta kiinnostavamman. Tätä kirjaa lukee Pinja Flink. Kirjan on julkaissut Bazar 2013-09-05. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan tyystin uuden tavan nautiskella kirjoista. Silloin kun sinulla on puhelimesi taskussa, niin sinulla on myöskin mukanasi lukemattomia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän tyyppinen sovellus hyvä itsellesi, niin pystyt kokeilla valitsemaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.