E-kirja

Lue tai kuuntele

Terhi Rannela - Läpi yön maksuttomasti

Itsemurhayrityksestä esikoisromaanin ilmestymiseen - matkalla kirjailijaksi kympin tyttö sukeltaa euforiasta pohjamutiin

15-vuotiaan Marian kaikkein suurin unelma on tulla kirjailijaksi. Ilman kirjoittamista hän ei pysyisi elossa. Kynä on hengityskone, johon hän kytkee itsensä. Käsi, joka vetää hänet pois rotkon reunalta. Ensiapupakkaus, joka pelastaa hädän hetkellä.

Mutta haaveen tiellä on monta estettä: riitaisa isäsuhde, jokapäiväiset seurusteluhuolet, yöunet varastavat lukio-opinnot, vastahakoiset kustantajat. Runoja, novelleja, romaaneja, päiväkirjaa - vuosi vuodelta, lause lauseelta kunnianhimoinen tyttö jahtaa unelmaansa. 20-vuotiaana kirjallisuuden opiskelijana hän huomaa olevansa jo kauhistuttavan lähellä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Terhi Rannela

Julkaistu

2014-09-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

154 sivua

Tietoa kirjasta Läpi yön

Kuuntele touhukas romaanit Läpi yön, jonka kanssa tunnet verrattomia kokemuksia. Tämän fastastisen kirjan on laatinut Terhi Rannela. Lukemista löytyy 154 sivua, joiden seassa saatat vastaanottaa unohtumattomia hetkiä. Lisäksi teoksesta on tehty kanssa kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella juuri siellä missä milloinkin kuljetkaan eli se luo matkasta jännittävämmän. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Otava 2014-09-30. Pane alulle oitis äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen niin kykenet nautiskelemaan kirjoista aivan uudella keinolla. Tämä koko homma toimii luonnikkaasti, kunhan vain omistat älypuhelimen. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Parasta vierailijalle on että, lähimain kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata kokeilua ja siten kykenet vapaasti kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä testata onko sovellus juuri sinulle oikea.