E-kirja

Lue tai kuuntele

Anne Charlotte Leffler - Lapsi maksuttomasti

Anne Charlotta Lefflerin novelli kertoo lääkäristä ja hänen vaimostaan Niinasta. Lääkäri on tottunut kutsumaan Niinaa lempinimellä "Lapsi", eikä Niinalla juuri laajempia oikeuksia olekaan kuin lapsella.

Mutta Niina ei suostu asemaansa. Hän alkaa lukea Gustave Flaubertin "Rouva Bovarya". Pian hän kyseenalaistaa, miksei hänellä ole käyttöoikeutta omiin perintörahoihinsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anne Charlotte Leffler

Julkaistu

2019-07-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

27 sivua

Tietoa kirjasta Lapsi

Kutkuttava Lapsi on tyylikäs romaanit, mitä kuunnellessa vuorokaudenaika haihtuu kerrassaan. Tämän huikean kirjan on laatinut Anne Charlotte Leffler. Tämä romaanit pitää sisällään 27 sivua, joiden parissa olla jopa useampi ilta. Lisäksi e-kirjasta on tehty myös kuunneltava versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on toimiva konsti kuunnella kirjaa hetkinä kun olet liikkumassa ja saa myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Kyseisen äänikirjan kertoja on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2019-07-15 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat täysin uuden oven kirjojen luokse. Tarviit älypuhelimen jolloin messissä on lukematon määrä kirjoja. Tilittämällä noin 10€ kk-maksun aukaiset näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei takuulla lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Moni palveluista antaa kanssa vapaan kokeilun, ja näin voit kahleettomasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.