E-kirja

Lue tai kuuntele

Alfred Emil Ingman - Latvasaaren kuninkaan hovilinna maksuttomasti

Setä jättää sukulaispojalleen perinnöksi lipastoon kätketyn kellon ja salaperäisen käsikirjoituksen. Papereista paljastuu tarina, joka vie päähenkilön takaisin edellisen kesän seikkailuihin Karjalan saloille.

Näissä rajaseudun metsissä asustaa hurja rosvokopla, joka pitää kokonaisia kyliä pelon vallassa. Roistoja takaa-ajaessaan kertoja löytää hylätyn erämaalinnan, joka kätkee sisäänsä unohdettuja salaisuuksia... Kuka oikein oli linnassa asunut Pythagoras? Entä kuinka on mahdollista, että rakennuksesta löytyy lähes painoton kanuuna? Alfred Emil Ingman (1860–1917) oli suomalainen kirjailija ja sotilas- ja vankilapappi. Hän on tunnettu nuorille suunnatuista seikkailukirjoista, joissa on myös fantasiaelementtejä. Ingmanin kertomuksista on julkaistu useita painoksia eri nuortenkirjasarjoihin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alfred Emil Ingman

Julkaistu

2020-05-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

134 sivua

Tietoa kirjasta Latvasaaren kuninkaan hovilinna

Latvasaaren kuninkaan hovilinna on mielenkiintoinen ja hauska romaanit, joka ei jätä lukijaansa väsyneeksi. Teoksen tekijänä on ollut Alfred Emil Ingman. Kyseinen teos on pituudeltaan 134 sivua, siis nautintoa piisaa runsaasti myöhäisillaksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka kyydissä saat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja on kätevä käytäntö kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet julkisessa ja luo myöskin kävelystä ainutlaatuisemman. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-05-04 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Käynnistä heti äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen niin pääset nauttimaan kirjoista tuoreella keinolla. Kunhan sinulla on ikioma kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on seurassasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on helppoa sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Kun et ole takuuvarma onko tämän kaltainen sovellus asiallinen sinulle, niin kykenet kokeilla tahtomaasi sovellusta 2 viikon ajan.