E-kirja

Lue tai kuuntele

Aleksandr Pushkin - Laukaus maksuttomasti

Sotilas Silvion kunniaa loukataan, kun hänen kanssaan aseelliseen kaksinkamppailuun lupautunut mies ei ota oman elämänsä puolustamista tosissaan. Loukkaantunut Silvio päättää odottaa – hän kostaa kunniansa loukkaamisen sitten, kun miehellä on jotain menetettävää. Miten käy, kun Silvio huomaa aikansa koittaneen ja ryhtyy toteuttamaan suunnitelmaansa?

Laukaus on monisyinen kertomus kunniasta, periaatteista, kostosta ja kuolemasta. Novellin pääosassa on sotilas Silvio, joka on tunnettu taiturimaisesta aseenkäyttötaidostaan. Aleksander Pushkin (1799–1837) on yksi merkittävimmistä venäläisen romantiikan aikakauden kirjailijoista, jonka laajaan tuotantoon kuuluu niin romaaneja ja novelleja kuin näytelmiä ja satujakin. Pushkinin tuotantoa on käännetty paljon myös suomen kielelle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Aleksandr Pushkin

Julkaistu

2020-07-08

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

16 sivua

Tietoa kirjasta Laukaus

Laukaus on mukaansatempaava ja hauska romaanit, joka ei ehdottomasti jätä missään nimessä väsyneeksi. Kirjan kirjoitti Aleksandr Pushkin. Laukaus on pituudeltaan 16 sivua, joten näinollen sopiva pituus luettavaksi. Digitaalisen kirjan kera tarjottavana on myös mainio äänikirja, jonka parissa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja on hyödyllinen käytäntö kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, autossa tai vaikka lenkillä. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-07-08. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan perusteellisesti tuoreen tavan nautiskella kirjoista. Tarvitset kännykän ja mukanasi on lukematon määrä kirjoja. Se tapahtuu suorittamalla 10 - 20€ kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä ikänään menetkään. Kun et ole varma onko tämän tyyppinen sovellus käypä itsellesi, niin voit yrittää tahtomaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.