E-kirja

Lue tai kuuntele

Frederick Marryat - Lentävä hollantilainen maksuttomasti

Lentävä hollantilainen on kauhistuttava aavelaiva, joka on jäänyt seilaamaan maailman meriä – ja laivaa ohjaa Filip Vanderdeckenin kirottu isä. Vanderedecken on päättänyt vapauttaa isänsä sielun, mutta tehtävä ei ole helppo. Isän ja Lentävän hollantilaisen etsintä vievät Vanderdeckenin kohti karmivaa seikkailua...

"Lentävä hollantilainen" Frederick Marryatin goottilaistyylinen klassikkoromaani vuodelta 1839. Frederick Marryat (1792–1848) oli englantilainen kirjailija, joka työskenteli myös kuninkaallisen laivaston upseerina. Marryat kirjoitti erityisesti merenkulkuun liittyviä romaaneja, ja hänen tunnetuin teoksensa on "Merikadetti Jack Easy".

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Frederick Marryat

Julkaistu

2020-06-18

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

236 sivua

Tietoa kirjasta Lentävä hollantilainen

Lentävä hollantilainen on mielenkiintoinen sekä hauska romaanit, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Kirjan on kirjoittanut Frederick Marryat. Teoksesta löytää 236 sivua, niiden seassa on mahdollista viettää ainutlaatuisia kokemuksia. Lisäksi teoksesta onnistuu kanssa kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella justiinsa siellä jossa menet eli se tekee matkastasi kiinnostusta herättävän. Tässä lukijana toimii tuntematon. Teos on julkaistu 2020-06-18 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. E- sekä äänikirjat lisäävät miellyttävän tilaisuuden nautiskella kiehtovista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Tarviit vaan kännykän niin kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Jos mielit mennä' oikeasti e-kirjojen pauloihin, niin sinun alkaa tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20e ja käytössäsi on suurenmoinen kokoelma e-kirjoja. Jos vielä epäilet käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.