E-kirja

Lue tai kuuntele

Gillian Anderson, Jeff Rovin - Liekkien näkijät maksuttomasti

Salaisten kansioiden Gillian Anderson debytoi kirjailijana

Caitlin on nelikymppinen lastenlääkäri, joka palkataan hoitamaan Intian USA:n suurlähettilään tytärtä. Tytön omituiset oireet juontavat juurensa hänen isänsä murhayrityksen aiheuttamasta traumasta, mutta pian käy ilmi, että vastaavia oireita on esiintynyt myös Iranissa ja Haitilla asuvilla lapsilla. Vähä vähältä selviää, ettei kyseessä ole tauti, vaan ylimaallinen yhteys ihmiskuntaa edeltäneeseen Galderkhaanin sivilisaatioon.

Kirja on saanut ylistäviä arvioita Yhdysvalloissa ja sen oikeudet on myyty ympäri maailmaa aina Englannista Ranskaan ja Puolasta Brasiliaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Gillian Anderson, Jeff Rovin

Julkaistu

2015-03-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

211 sivua

Tietoa kirjasta Liekkien näkijät

Kiintoisa Liekkien näkijät on fantasinen romaanit, mitä kuunnellessa vuorokaudenaika karkkoaa aivan. Kirjan loi Gillian Anderson, Jeff Rovin. Kyseinen romaanit pitää sisällään 211 sivua, joiden parissa iloita jopa useampi tovi. Nykypäivänä ei ole silti pakko tehdä valinta ainoastaan luettavaan versioon, hankittavissa on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei estä lukijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun pystyt lukemaan, vaan onnistut iloita kirjasta heti kun tahdot esimerkiksi autolla ajaessa. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2015-03-12 ja teoksen julkaisijana on Otava. E- sekä äänikirjat antavat mahtavan tilaisuuden nauttia mielenkiintoisista kirjoista matkalla sekä kotona. Jos sinulla on oma kännykkäsi taskussa, niin sinulla on myöskin seurassasi satoja erilaisia kirjoja. Kun haluat mennä kunnolla e-kirjojen maailmaan, sinun tulee tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ jolloin hyödynnettävänäsi on mahtava yhditelmä omalaatuisia äänikirjoja. Paras käyttäjälle on että, liki kaikki palvelut tarjoilevat vapaata ilmaisjaksoa jolloin kykenet rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja ja valita onko sovellus juuri sinulle otollinen.