E-kirja

Lue tai kuuntele

Ville-Juhani Sutinen - Liha maksuttomasti

Ville-Juhani Sutisen runsas ja taiturimainen romaani Liha kuljettaa lukijan läpi 1930-luvun Amerikan suurkaupunkien ja syrjäseutujen New Yorkista aina San Franciscoon.

Elintarviketeollisuuden kansankomissaari Anastas Mikojan saa tehtäväkseen lähteä Yhdysvaltoihin ottamaan mallia siihen, kuinka rakennetaan uusi, iloinen Neuvostoliitto - samaan aikaan, kun maassa on käynnistymässä miljoonien ihmisten vaino.

Matka punaisen Fordin kyydissä tehtaista teuras- tamoihin mantereen halki on myös Mikojanin matka omaan itseensä ja elämänsä suuriin rakkauksiin. Mikojan oli yksi niistä harvoista poliitikoista, jotka kulkivat vuosikymmenestä toiseen Stalinin rinnalla ja selvisivät hengissä. Mikä oli kuuliaisuuden todellinen hinta?

Virraten etenevä romaani loihtii lukijan silmien eteen Amerikan ihmeellisen tuotantokoneiston ja kuvaa pysäyttävästi Neuvostoliiton järjestelmän julmuuksia. Ja tavalla tai toisella kaiken takana on liha.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ville-Juhani Sutinen

Julkaistu

2020-03-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

337 sivua

Tietoa kirjasta Liha

Liha on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoitti Ville-Juhani Sutinen. Kyseinen GENRE on sivumäärältään 337 sivua, toisin sanoen iloa riittää usemmaksi illaksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka kera vietät jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa onnistuu kuunnella täsmälleen siellä jossa milloinkin kuljet eli se saa matkasta kuin matkasta kiehtovamman. Kyseisen äänikirjan äänenä on tuntematon. Kirjan on julkaissut Into Kustannus 2020-03-02. Ääni – sekä myös e-kirja on loistava tapa lukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan kuljetkaan. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat kulkevat kätevästi mukana älypuhelimessasi. Tämä kaikki onnistuu maksamalla 10 - 20euron kk-maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman määrän kirjoja missä ikänään liikut. Äänikirjojen testaaminen on lisäksi tosi mutkatonta, sillä voit sitoutumatta yrittää sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.