Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Christina Larsson - Likainen työ maksuttomasti

Aikaisin syysaamuna Skatåsin liikuntakeskuksen pysäköintipaikalta löytyy pakastin, jonka sisällä on paloiteltuja ruumiinosia. Uhri näyttää olevan tavallinen perheenisä, joka on aikaisemmin kadonnut jälkiä jättämättä matkallaan töistä kotiin. Rikoskomisario Ingrid Bergman johtaa tutkintaa. Pakastimen uhri on yksi useista kesän aikana kadonneeksi ilmoitetuista henkilöistä. Pian ilmaantuu vielä toinen samaan tapaan säilötty ja paloiteltu ruumis. Jäljet osoittavat moneen suuntaan, mutta vähitellen käy yhä selvemmäksi, että joku tekee murhatöitään tarkoin laaditun suunnitelman mukaisesti. Joku jolla on lista niistä, joiden on kuoltava, ja joka on ottanut likaisen työ hoitaakseen.

Likainen työ on romaani haavoittuvuudesta, turhautumisesta ja oikeuden lunastamisesta. Se on toinen itsenäinen osa vakavan rikollisuuden tutkintayksikössä työskentelevästä rikoskomisario Ingrid Bergmanista kertovassa sarjassa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Christina Larsson

Julkaistu

2019-09-06

Lukija

Karoliina Kudjoi

Äänikirjan pituus

593 min

E-kirjan pituus

223 sivua

Tietoa kirjasta Likainen työ

Mielenkiintoinen Likainen työ on tyylikäs romaanit, jota kuunnellessa ajankulu unohtuu tyystin. Kirjan teki Christina Larsson. Kyseinen kirja on sivumäärältään 223 sivua, toisin sanoen iloa riittää runsaasti toviksi. E-kirjan vierellä tarjottavana on myös äänikirja, minkä mukana vietät normaalinopeudella 9:53:34 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella juuri siellä jossa kuljet joten se saa matkastasi kiintoisamman. Tämän kirjan sinulle lukee Karoliina Kudjoi. Äänikirja on julkaistu 2019-09-06 ja teoksen julkaisijana on Word Audio Publishing. E- sekä äänikirjat lisäävät helpon mahdollisuuden nautiskella kiinnostavista kirjoista matkustaessa tai kotona. Äänikirjojen kuunteluun ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat tahtomasi sovelluksen. Maksamalla noin 15€ kuukausihinnan aukaiset näin oven kirjojen maailmaan, missä ei taatusti lopu kirjat omana elämässäsi. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän tyyppinen palvelu sopiva itsellesi, niin kykenet yrittää tahtomaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.