Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Barbara Cartland - Liljojen neito maksuttomasti

Fanen markiisilla on oikea casanovan maine, eikä hän voisi vähempää välittää häneen ihastuneista neitosista. Pian hänen on kuitenkin aika päivittää periaatteitaan. Tauluostoksilla hän nimittäin kohtaa taiteilijan viehättävän tyttären, joka ei ole kuten muut nuoret naiset...

"Liljojen neito" on Barbara Cartlandin rakkaudentäyteinen historiallinen romaani vuodelta 1982. Kirjan tapahtumat sijoittuvat 1800-luvun alkuun. Barbara Cartland (1901–2000) on vuosisadan tuotteliaimpia kirjailijoita. Cartlandin tuotantoon kuuluu yli 650 romanttista teosta, ja hänen kirjojaan on käännetty 38 eri kielelle ja myyty yli miljardi kappaletta. Ei ole epäilystäkään, etteikö Barbara Cartland olisi yksi maailman suurimmista rakkausromaanien tekijöistä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Barbara Cartland

Julkaistu

2020-05-12

Lukija

Annina Rubinstein

Äänikirjan pituus

297 min

E-kirjan pituus

125 sivua

Tietoa kirjasta Liljojen neito

Liljojen neito on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen loi Barbara Cartland. Kyseinen Style on sivumäärältään 125 sivua, toisin sanoen nautintoa riittää usemmaksi illaksi. Tietenkin ei ole silti pakollista tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, sen sijaan kuunneltavissa on kanssa 4:57:37 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin mahtava konsti kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet julkisessa ja saa myös lenkistä mielenkiintoisemman. Kirjan miellyttävänä lukijana toimii Annina Rubinstein. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-05-12 julkasijan Saga Egmont toimesta. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle uuden oven kirjojen tykö. Kunhan sinulla on oma kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on seurassasi lukemattomia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luistavaa sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Paras käyttäjälle on että, likimäärin kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat ilmaista kokeilua ja näin saatat sitoutumatta kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä selvittää onko palvelu sinulle oikea.