E-kirja

Lue tai kuuntele

Jessica Shattuck - Linnan suojissa maksuttomasti

Linnan suojissa

Toinen maailmansota on ohi ja natsi-Saksa on romahtanut. Marianne von Lingenfels palaa vanhaan rappeutuneeseen linnaan, joka joskus kuului hänen edesmenneelle miehelleen. Marianne ryhtyy täyttämään lupausta, jonka oli antanut lapsuudentoverilleen. 

Hän etsii käsiinsä kaltaisensa vastarintataistelijoiden lesket ja tarjoaa heille turvapaikan linnastaan. Naisten uusi elämä ei kuitenkaan ole helppoa, vaan osoittautuu huomattavasti monimutkaisemmaksi kuin Marianne oli osannut aavistaa.

Sota oli muuttanut heitä ja mennäkseen eteenpäin elämässään, naisten olisi hyväksyttävä omat valintansa, niin sodan aikana, kuin ennen ja jälkeen sen…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jessica Shattuck

Julkaistu

2018-03-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

278 sivua

Tietoa kirjasta Linnan suojissa

Linnan suojissa on kiehtova ja hauska romaanit, joka ei taatusti jätä todellakaan väsyneeksi. Kirjan on kirjoittanut Jessica Shattuck. Tämän pituus on 278. E-kirjan vierellä kuunneltavissa on lisäksi äänikirja, minkä parissa vietät 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita sinua iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun pystyt lukemaan, päinvastoin sinun on mahdollista iloita kirjasta missä ja milloin tahdot kuten autossa. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2018-03-01 julkaisijan HarperCollins Nordic FI toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat tykkänään uuden konstin iloita kirjoista. Tarvitset vaan puhelimen ja messissä on lukemattomia kirjoja. Kun vaadit päästä kunnolla äänikirjojen pauloihin, niin sinun tulee ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15euroa ja hyödynnettävänäsi on eeppinen kokoelma erilaisia e-kirjoja. Monet palveluista tarjoaa niin ikään vapaan kokeilun, tähän tapaan kykenet kahleettomasti tutkia palvelua ilman euroakaan*.