E-kirja

Lue tai kuuntele

Pirjo Tuominen - Linnat maksuttomasti

Suuri tutkimusretki liikemiessuvun vaiheisiin

Tukholmalainen suurliikemies Bengt Magnus Björkman oli aikanaan Suomen rikkain mies. Poikiensa Ludvigin ja Lars Magnuksen kanssa hän rakennutti ruukkilinnoja ympäri Suomea. Linnat-romaani sijoittuu yhteen maamme kuohuvimmista ajankohdista, jolloin Suomi liitettiin osaksi Venäjän imperiumia. Romaanin päähenkilöksi nousee perheen poika Lars Magnus, joka löytää värikkään sotilasuran jälkeen kestävän jalansijan sekä sydämensä valitun Suomesta.

Pirjo Tuominen kirjoittaa jälleen kerran tarkkaa ajankuvaa ja kiehtovaa kertomusta, jossa ihmiskohtalot kietoutuvat toisiinsa Suomen historian myllerryksissä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pirjo Tuominen

Julkaistu

2016-03-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

353 sivua

Tietoa kirjasta Linnat

Linnat on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Pirjo Tuominen toimii teoksen kirjoittajana. Tämä Category on pituudeltaan 353 sivua, joten kirjaa riittää lukuisaksi ajanjaksoksi. Tästä kirjasta onnistuu samoin äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on helppo tapa kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet liikkumassa ja tekee myöskin iltalenkistä kivemman. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2016-03-01 julkaisijan Tammi toimesta. Aloita heti äänikirjoihin tai e-kirjoihin tutustuminen niin pääset nauttimaan kirjoista uudenaikaisella tavalla. Tarvitset vain älypuhelimen jolloin messissä on lukemattomia kirjoja. Tämä onnistuu maksamalla 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä menetkään. Moni palveluista antaa toisaalta veloituksettoman ilmaisjakson, siten kykenet kahleettomasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.