E-kirja

Lue tai kuuntele

Josh Malerman - Lintuhäkki maksuttomasti

Kauhuromaani, johon hittielokuva Bird Box perustuu

On kulunut viisi vuotta siitä, kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Malorie sitoo silmät itseltään ja kahdelta lapselta, työntää soutuveneen vesille ja alkaa meloa hiljaista jokea pitkin kohti turvaa. Joka hetki vihamielisessä ulkomaailmassa on vaarallinen, mutta kaikkein vaarallisinta on nähdä.

Josh Malermanin postapokalyptinen kauhuromaani Lintuhäkki on hiuksianostattavan intensiivinen kertomus horjuvista mielistä ja elämästä kuulon ja tuntoaistin varassa. Romaanin oikeudet on myyty yli 20 maahan. Lintuhäkistä on tehty myös huippusuosittu Netflix-elokuva Bird Box, jota tähdittävät Sandra Bullock ja John Malkovich.

Josh Malerman on yhdysvaltalainen kauhukirjailija, laulaja ja lauluntekijä. Lintuhäkki on hänen esikoisromaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Josh Malerman

Julkaistu

2019-03-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

190 sivua

Tietoa kirjasta Lintuhäkki

Lintuhäkki on häkellyttävä ja hauska romaanit, mikä ei todella jätä lukijaansa väsyneeksi. Kirjan tuotti Josh Malerman. Kyseinen romaanit pitää sisällään 190 sivua, minkä mukana nautiskella jopa moni hetkinen. Ethän kuitenkaan jää ainoastaan e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on fantastinen tapa nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, autossa tai esimerkiksi lenkillä. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Otava 2019-03-15. Ääni – ja digitaalinen kirja on helppo tapa lukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikänään menetkään. Kunhan sinulla on omistamasi älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on myös mukanasi tuhansia kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti tietyllä kuukausimaksulla, millä pääset kuuntelemaan äärettömästi erilaisia äänikirjoja tai lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Jos vielä epäröit käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.