Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Essi Kummu - Loiste maksuttomasti

Rehellinen kuvaus rakkaudesta, kuulumisesta ja kirjoittamisen pakosta.

”Sinun silmiesi loiste. Sinun silmiesi. Loiste. Sen kaiken loisto, ehdoton, mikä meillä on ollut ja mikä yhä on, tai kun seisot ja katselet vettä ja riisuudut ja olemme taas riidelleet etkä välitä siitä vaan kävelet jälleen yhden päätöksen tehneenä yksin ja alastomana veteen.”

Kaksi naista rakastuu. Tunne on ennenkokematon, pakahduttava, se saa koko maailman näyttämään toisenlaiselta, kauniimmalta. Mutta samaan aikaan se sysää toisen naisista kertojan rooliin, johon ei voi varautua. Hän on pakotettu piilottamaan rakkautensa toisten katseilta, häpeämään sitä, vaikka hän ei ole koskaan ennen kokenut mitään mikä tuntuisi yhtä oikealta.

Loiste on kuvaus mekkojen ja roolien sovittamisesta. Se on kertomus sanomisen vaikeudesta ja kirjoista, niiden lukemisesta ja kirjoittamisesta, sekä kahden naisen rakkaudesta, jonka merkitys syntyy ja kuolee salaisuuden painosta.

Essi Kummu (s. 1977) on kirjoittanut novelleja, romaaneja, lastenkirjallisuutta sekä käsikirjoituksia. Loiste on hänen viides romaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Essi Kummu

Julkaistu

2020-05-19

Lukija

Anna Saksman

Äänikirjan pituus

268 min

E-kirjan pituus

120 sivua

Tietoa kirjasta Loiste

Loiste on kutkuttava sekä kiintoisa romaanit, mikä ei takuulla jätä missään nimessä vaisuksi. Essi Kummu toimii teoksen kirjoittajana. Tämä Category on sivumäärältään 120 sivua, siis nautintoa riittää lukuisaksi illaksi. Tietenkin ei ole kuitenkaan pakko rajoittua vain luettavaan versioon, sen sijaan poimittavana on myös 4:28:56 h pituinen äänikirja. Kuunneltava kirja ei hillitse kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun saatat lukemaan, vaan kykenet nyt nauttia kirjasta silloin kun haluat vaika pyöräilessä. Äänikirjan lukijana on Anna Saksman. Tämän teoksen julkaisi Tammi 2020-05-19. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat aivan uudenlaisen konstin nauttia kirjoista. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat liikkuvat kätevästi mukanasi omassa kännykässäsi. Tämä kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 20euron kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä kuunaan liikutkaan. Kun et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen palvelu hyvä sinulle, niin voit kokeilla valitsemaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.