Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anna Jansson - Loputon uni maksuttomasti

Virolainen Adina suostuu vuokraamaan kohtunsa rahasta: tulojensa avulla hän voi taata omalle pojalleen paremman tulevaisuuden. Mutta Adina oivaltaa pian, että hänen henkensä on vaarassa, ja yrittää turhaan anella poliisilta apua.

Rikostutkija Maria Wern hälytetään koeputkihedelmöityksiin erikoistuneelle yksityiselle Kheiron-klinikalle, jossa muuan nainen on juuri kuollut. Maria huomaa, että klinikka on täynnä sairaalloisesti pakkomielteidensä vallassa rimpuilevia ihmisiä. Tutkimuksia ei helpota lainkaan, että samaan aikaan omalla miehellä ja työtovereilla tuntuu olevan omat omituiset päähänpinttymänsä.

Anna Jansson luo kolmannessa kirjassaan kammottavan uhkakuvan geeniteknologian mahdollistamista ihmiskokeiluista. Loputon uni on kertomus lapsenkaipuusta ja siitä mitä voi tapahtua, kun ihmiselämällä leikitään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna Jansson

Julkaistu

2020-02-17

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

626 min

E-kirjan pituus

225 sivua

Tietoa kirjasta Loputon uni

Loputon uni on vaikuttava sekä iloinen romaanit, mikä ei jätä varmasti vaisuksi. Tämän kirjan on kirjoittanut Anna Jansson. Loputon uni on pituudeltaan 225 sivua, elikä sopiva pituus läpi käytäväksi. Ethän siitä huolimatta takerru vain e-kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 10:26:34 tunnissa. Äänikirja on huikea konsti nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, autossa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Äänikirjan sinulle lukee Krista Putkonen-Örn. Kirja on alunperin julkaistu 2020-02-17 julkaisijan Gummerus toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat aivan modernin tavan iloita kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit haluamasi kirjasovelluksen. Maksamalla noin 10€ kuukausihinnan korkkaat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei takuulla lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Suurinosa palveluista antaa toisaalta vapaan kokeilujakson, joten pystyt kahleettomasti yrittää sovellusta ilman maksuja*.