E-kirja

Lue tai kuuntele

Kimmo Miettinen - LoveLies maksuttomasti

Mitä brittiläinen rockbändi LoveLies tekee Härmässä vuonna 1984? Onko taustalla levymogulien pirullinen suunnitelma, bändin kadonnut inspiraatio vai kansainvälinen naimakauppa?

Glamrokkareiden Suomen-kiertue saa Pohjolan sekaisin, kun kulttuurit rytisevät vastakkain bändin maailmanvalloituksen alkumetreillä. LoveLiesin ympärille syntyy puolivahingossa pahamaineisuuden sädekehä. Akuutin hermoromahduksen partaalla horjuva kiertuemanageri raportoi kiertueen vaiheita kriisistä kriisiin ja katastrofista seuraavaan. Studiosessioiden ja takahuoneiden katkuinen stoori rullaa vankalla todellisuuspohjalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kimmo Miettinen

Julkaistu

2011-11-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

154 sivua

Tietoa kirjasta LoveLies

LoveLies on jännittävä ja iloinen romaanit, joka ei todella jätä ketään tylsistyneeksi. Teoksen loi Kimmo Miettinen. Tämä romaanit pitää sisällään 154 sivua, joiden avulla nautiskella jopa useampi tovi. E-kirjan vierellä käsillä on lisäksi äänikirja, jonka avulla vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin toimiva konsti kuunnella kirjaa ollessasi sitten junassa, bussissa tai vaikkapa lenkillä. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Otava 2011-11-30. Ääni – sekä myös e-kirja onkin maittava konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan oletkaan. Äänikirjojen käyttämiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit valitsemasi äänikirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Moni äänikirjapalveluista antaa kanssa veloituksettoman kokeilujakson, tällä tavalla kykenet ilmaiseksi testata palvelua ilman euroakaan*.