E-kirja

Lue tai kuuntele

Kate Hardy, Amy Andrews - Luca ja villikko / Täydellistä flirttiä maksuttomasti

Luca ja villikko

Yksi yö päivystyksen lepohuoneessa ei vain riitä näille kahdelle!

Yhdenyönjuttu tasaisin välein on Sydney Harbour -sairaalan tohtori Luca di Angelon kokeiltu patenttilääke stressiin. Mutta tapaturmapäivystyksen pippurinen tohtori Mia McKenzie yllättää hänet perusteellisesti. Ja itsensä! Kumpikaan heistä ei usko pysyvään rakkauteen. Kumpikaan ei käsitä, mitä heille on tapahtumassa. Kunnes myrskyisä matka pelastushelikopterissa ja uhkaava tragedia avaavat heidän silmänsä...Täydellistä flirttiä

Ihastus syttyi ensisilmäyksellä – ja hetken taika vie traumalääkärit Marco Ranierin ja Sydney Collinsin Lontoosta aurinkoiseen Italiaan ja takaisin. Tarkoitus on vain nauttia hetkestä niin kauan kuin sitä kestäisi, mutta odottamaton pikku seuraus muuttaa säännöt. Molemmilla on syynsä karttaa perhettä ja lapsia – nyt molemmilla on polttava syy arvioida kaikki uudelleen. Aikaa on yhdeksän kuukautta – ja kello käy!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kate Hardy, Amy Andrews

Julkaistu

2013-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

214 sivua

Tietoa kirjasta Luca ja villikko / Täydellistä flirttiä

Kiintoisa Luca ja villikko / Täydellistä flirttiä on mainio romaanit, mitä kuunneltaessa ajankulu katoaa kokonaan. Tämän suurenmoisen kirjan on kynäillyt Kate Hardy, Amy Andrews. Tämä romaanit pitää sisällään 214 sivua, joiden mukana olla vaikka moni tovi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä kera vastaanotat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin huikea konsti kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, bussissa tai vaikka ulkoilemassa. NAME äänikirjan lukija on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Harlequin 2013-07-01. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat aivan innovatiivisen tavan nauttia kirjoista. Tämä koko juttu onnistuu luonnikkaasti, mikäli omistat puhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen koettaminen on lisäksi suunnattoman mutkatonta, sillä voit sitoutumatta kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.