E-kirja

Lue tai kuuntele

Caitlin Crews - Lucas Wolfen viimeinen skandaali maksuttomasti

Lucas Wolfen viimeinen skandaali

Lucas Wolfe... Playboy. Kapinallinen. Ihana...

Lucasilta ei kukaan kiellä mitään. Naiset lankeavat sormiennapsautuksesta häneen ja hänen vuoteeseensa. Hänen elämänsä on hurmaavaa, häikäilemätöntä ja huoletonta – hän todella on paha poika.

Grace Carter tietää, että yhteistyökumppanina Lucas voi tuhota hänen uransa, eikä hän suvaitse miehen vastuutonta käytöstä selvästä kipinöinnistä huolimattakaan. Mutta työnteko Lucasin kanssa on jännittävää, ja pieni annos Lucasin taikavoimaa saa Gracen suojamuurin pian säröilemään...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Caitlin Crews

Julkaistu

2013-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

109 sivua

Tietoa kirjasta Lucas Wolfen viimeinen skandaali

Lucas Wolfen viimeinen skandaali on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Caitlin Crews. Teoksesta löytyy 109 sivua, minkä mukana saatat viettää jännittäviä tuntemuksia. Älä siitä huolimatta jää yksin e-kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja ei pidättele kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta vain silloin kun onnistut lukemaan, puolestaan kykenet nyt nautiskella kirjasta missä tahansa mielit muun muassa autolla ajaessa. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2013-04-01 julkasijan Harlequin toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät perusteellisesti uuden tavan nauttia kirjoista. Jos sinulla on älypuhelimesi mukana, niin sinulla on lisäksi mukanasi satoja kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti 10-20e kuukausimaksulla, jolla pääset kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja sekä lukemaan parhaita digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on lisäksi suunnattoman helppoa, sillä pystyt esteettömästi kokeilla palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.