E-kirja

Lue tai kuuntele

Guy de Maupassant - Luja kuin kuolema maksuttomasti

Maalari Olivier Bertin saa toimeksiannon maalata kansanedustaja kreivi de Guilleroyn kauniin vaimon muotokuvan. Kreivin selän takana maalari ja kreivitär joutuvat toistensa pauloihin ja aloittavat vuosia kestävän romanssin. Ulospäin Bertin näyttäytyy vain perheen ystävänä, vaikkei kukaan voikaan kieltää, etteikö hän olisi erityisen läheinen kreivittären kanssa.

Miten kolmiodraamaan perustuva suhde voi kestää? Entäpä luokkaerot - riittävätkö taidemaalarin luovat piirteet ylittämään varallisuuden kaivertaman kuilun heidän välillään? Guy de Maupassant (1850–1893) oli ranskalainen kirjailija. Hänen taituruutensa erityisesti novellien saralla on kansainvälisesti tunnustettua. Hän ehti kirjoittaa lyhyen elämänsä aikana kuusi romaania, kolme matkakirjaa ja lähes 300 novellia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Guy de Maupassant

Julkaistu

2020-09-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

199 sivua

Tietoa kirjasta Luja kuin kuolema

Luja kuin kuolema on häkellyttävä sekä hauska romaanit, mikä ei toden totta jätä missään nimessä tylsistyneeksi. Guy de Maupassant on kirjan kirjoittajana. Teoksesta löytää 199 sivua, minkä parissa kykenet vastaanottaa jännittäviä kokemuksia. Luettavan kirjan kanssa tarjottavana on loistava äänikirja, jonka kanssa vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin uusi keino nauttia kirjaa ollessasi sitten junassa, lentokoneessa tai esimerkiksi kävelyllä. Kirjan sointuvana äänenä toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-09-04. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat täysin uudenaikaisen keinon nauttia kirjoista. Jos sinulla on ikioma kännykkäsi taskussa, niin sinulla on myöskin seurassasi satoja kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Jos et ole takuuvarma onko tämän kaltainen sovellus soveluas itsellesi, niin voit kokeilla tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.