Lue tai kuuntele

Sofia Pekkarinen - Luna 2.0 maksuttomasti

Kenen haaveet sua kyykyttää?

Raikkaan hauska ja suorasukainen romaani nuoren naisen elämästä somepäivitysten, timmien vartaloiden ja ristiriitaisten haaveiden pyörityksessä, jossa ei aina tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa räkättää!

Kuinka tulla parhaaksi versioksi omasta itsestään? Sen Luna luulee tietävänsä, kun hän kääntää elämässään uuden sivun ja lopettaa päämäärättömän haahuilun. Hyvästi villit biletysvuodet ja eksän perään itkeminen. Tervetuloa timmi ja itsevarmuutta uhkuva jumalatar, Luna 2.0!

Lunan kalenteri täyttyy salitreeneistä, kännykän muisti somekelpoisista belfieistä ja eväsrasiat hampaissa narskuvasta parsasta. Tavoitteena on täydellisyys ja tähtäimessä mies, joka pysyisi rinnalla myös seksin jälkeen. Ennen pitkää Luna joutuu huomaamaan, ettei kasvukivuista pääse eroon edes aikuisena ja etteivät toteen käyneet unelmat tee onnelliseksi, jos ne ovat jonkun toisen. Mutta kun kerran toivo ei ole mennyttä jenkkakahvojen suhteen, eikö kaikki muukin vielä ole mahdollista?

Sofia Pekkarinen kuvaa esikoisromaanissaan oivaltavan humoristisesti nuorten naisten paineita ja oman identiteetin etsintää aikuisuuden tällä puolen.

Sofia Pekkarinen (s. 1992) on uusi kiinnostava nimi kotimaisen chick litin kartalla. Hänen polkunsa on kulkenut ravintola-alalta reppureissaajaksi ja uskontotieteen opiskelijasta viittä vaille valmistuneeksi sosionomiksi. Pekkarinen on kisannut bodyfitnessissä sekä SM-tasolla että kansainvälisesti. Tarinoita hän on kirjoittanut aina, useimmiten rakkaudesta ja poikkeuksetta rakkaudella.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sofia Pekkarinen

Julkaistu

2021-02-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Luna 2.0

Lue nyt mielenkiintoinen romaanit Luna 2.0, jonka kanssa vietät imuistoisia tunteita. Teoksen kirjoittajana on ollut Sofia Pekkarinen. Tämä romaanit pitää sisällään 0 sivua, minkä parissa nautiskella vaikka moni ilta. Nykypäivänä ei ole onneksi pakollista taipua pelkästään luettavaan versioon, vaan valittavana on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja voi olla kätevä keino kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet liikkumassa ja se saa myöskin lenkistä ainutlaatuisemman. Tämän äänikirjan kertoja on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2021-02-23 julkaisijan tuntematon toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoavat uuden tavan nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa tai kotona. Tarvitset pelkästään kännykän ja kyydissäsi on lukemattomia kirjoja. Suorittamalla kuukausimaksun avaat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuulla lopu kirjat omana elämässäsi. Usea ohjelmista tarjoaa lisäksi vapaan kokeilun, tällä tavoin kykenet esteettömästi kokeilla palvelua ilman maksuja*.