Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sita Salminen - Lupa maksuttomasti

Sosiaalisen median moniosaajan rohkea kaunokirjallinen avaus

Sita Salmisen eroottiset novellit puhuvat seksipositiivisuuden puolesta.

Kokoelman kutkuttavat tarinat vievät lukijan niin hierojan käsittelyyn kuin joogasalin saunaan ja illantummaan neukkariin. Kertomukset kuvaavat, miten seksi on muutakin kuin yhdyntää, ja miten joskus parasta on hellyys, toisinaan kovemmat otteet, mutta ehkä kaikkein seksikkäintä on antaa ja saada lupa.

Sita Salminen on rovaniemeläislähtöinen somepersoona, jonka kahdella YouTube-kanavalla on yhteensä yli 350 000 tilaajaa. Hän lähti Oulun yliopistoon opiskelemaan suomen kieltä koska halusi kirjailijaksi. Nyt hänen esikoiskirjansa näyttää, että jokaisella on lupa nauttia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sita Salminen

Julkaistu

2019-11-28

Lukija

Karoliina Niskanen, Marko Tuomela

Äänikirjan pituus

286 min

E-kirjan pituus

116 sivua

Tietoa kirjasta Lupa

Lupa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän suurenmoisen kirjan on tehnyt Sita Salminen. Tästä kirjasta löytää 116 sivua, joiden mukana pystyt vastaanottaa mahtavia tuntemuksia. Tämän kirjan kanssa ei ole onneksi pakko tehdä valinta vain luettavaan versioon, vaan saatavissa on myös 4:46:40 h pitkä äänikirja. Äänikirja on hyödyllinen käytäntö kuunnella kirjaa myöskin kun olet autossa ja se luo lisäksi kävelystä jännittävämmän. Äänikirjan on lukenut Karoliina Niskanen, Marko Tuomela. Teoksen on julkaissut Kosmos 2019-11-28. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi täysin uuden oven kirjojen tykö. Kun sinulla on älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on myös taskussasi lukemattomia eri kirjoja. Sovellukset toimivat normaalisti kiinteällä maksulla, jolla pystyt kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja ja lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Kun edelleen epäilet käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.