Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Emma Puikkonen - Lupaus maksuttomasti

Mitkä lupaukset voimme pitää?

Väkevästi ja kauniisti kirjoitettu romaani äidin rakkaudesta, muuttuvasta pohjolasta ja ihmisistä, joita pelko ja rohkeus yhdistävät.

"Vaikka sinä olisit palavassa talossa tai uppoavassa laivassa, minä tulen ja pelastan sinut." Kun Rinna on lapsi, isä antaa hänelle lupauksen. Lupauksen tulevaisuudesta Rinna haluaisi antaa myös omalle tyttärelleen Seelalle. Ilmastonmuutoksen todellisuuteen heräävässä maailmassa Rinna ei kuitenkaan ole varma siitä, mitä hänen olisi tehtävä, jotta voisi pitää sanansa. Hän myllertää lapsuudenkotinsa pihamaan rakennuttaakseen tilalle suojan, minne voi piiloutua. Samaan aikaan Robert-veli kulkee Grönlannissa tutkijoiden matkassa kuvaamassa sulavia jäätiköitä, joiden alla vesi solisee uhkaavasti.

Lupauksesta kirjoitettua:

”Kirjailija punoo näkemyksellisesti aikalaiskysymyksiä hahmojensa yksityisiin todellisuuksiin, tulevaisuutta unohtamatta, ja on ilman muuta tärkeimpiä nyky­prosaistejamme.” Mervi Kantokorpi, Helsingin Sanomat

"Pidin erityisesti siinä käytetystä kielestä. Se on yhtä aikaa kaunista, rikasta ja yksinkertaista. Myös kirjan kuvaama äidinrakkaus koskettaa." Minna Kuukka, Radio Nova

Emma Puikkonen (s. 1974) on kirjailija ja teatterin tekijä, joka tarttuu ajankohtaisiin aiheisiin. Hänen edellinen romaaninsa Eurooppalaiset unet (2016) oli Finlandia-ehdokkaana. Ilmastonmuutosta hän on käsitellyt myös Rakkaudesta-työryhmän kanssa esitystaidetta, nykysirkusta ja sanataidetta yhdistelevässä teoksessa Rakkaudesta - sanasto tuleville vuosikymmenille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Emma Puikkonen

Julkaistu

2019-02-21

Lukija

Hanna Saari

Äänikirjan pituus

369 min

E-kirjan pituus

157 sivua

Tietoa kirjasta Lupaus

Lupaus on mukaansatempaava ja hauska romaanit, mikä ei jätä yhtäkään vaisuksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Emma Puikkonen. Tästä kirjasta löytää 157 sivua, joiden mukana voit viettää upeita lukuhetkiä. Tämän lisäksi teoksesta onnistuu myöskin äänikirja versio, minkä kesto on 6:09:03 tuntia. Äänikirja ei hillitse sinua nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun saatat lukemaan, vaan voit iloita kirjasta missä mielit muun muassa pyöräilessä. Kirjan lukee Hanna Saari. Äänikirja on julkaistu 2019-02-21 ja kirjan julkaisijana on WSOY. E- sekä äänikirjat tuottavat maikoisan vaihtoehdon nauttia mukaansatempaavista kirjoista matkalla että kotona. Mikäli sinulla on ikioma älypuhelimesi mukana, niin sinulla on taskussasi satoja eri kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Mikäli et ole varma onko tämän kaltainen sovellus sopiva itsellesi, niin pystyt testata valitsemaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.