E-kirja

Lue tai kuuntele

Valter Juva - Maahengen salaisuus maksuttomasti

Kemian tohtori lähtee pahaa aavistamatta Savon suunnalle sorsajahtiin. Paikalliset puhuvat jatkuvasti salaperäisestä "maahengestä", ja tohtori päättää ottaa selville, mistä on oikein kyse.

Tohtori ei arvaakaan, mitä hänelle lopulta paljastuu paikallisten elämästä...

"Maahengen salaisuus – tohtori salapoliisina" on Valter Juvan vauhdikas romaani vuodelta 1915. Valter Juva (1865–1922) tunnetaan erityisesti kääntäjänä. Hän käänsi esimerkiksi Heinrich Heinen ja Johann Wolfgang von Goethen klassikkoteoksia. Juva suomensi myös Zacharias Topeliuksen rakastettuja satuja. Juva kirjoitti monet omista teoksistaan salanimellä Heikki Kenttä. Hänen runonsa ammensivat aiheensa usein Suomen luonnosta ja kansasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Valter Juva

Julkaistu

2020-03-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

58 sivua

Tietoa kirjasta Maahengen salaisuus

Maahengen salaisuus on mukaansatempaava sekä mielenkiintoinen romaanit, mikä ei todella jätä lukijaansa väsyneeksi. Teoksen tuotti Valter Juva. Teoksesta löytyy 58 sivua, minkä kanssa pystyt saada upeita elämyksiä. Tämän lisäksi e-kirjasta on tehty myöskin kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella täsmälleen siellä jossa ikinä menetkään ja se tekee matkasta kuin matkasta kiehtovamman. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-03-23. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi tuoreen oven kirjojen luokse. Se koko juttu toimii mukavasti, mikäli omistat kännykän. Sitten kun haluat mennä' todella kirjojen maailmaan, niin sinun aloittaa tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20€ ja sinulla on isokokoinen kokoelma erilaisia äänikirjoja. Useat palveluista tarjoaa samoin maksuttoman kokeilun, tähän tapaan kykenet sitoutumattomasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.