E-kirja

Lue tai kuuntele

Kaisa Ikola - Maailman keskipiste maksuttomasti

Eletään ensimmäisen maailmansodan aikaa Edinburghissa. Kuusikukkulan Stewartien nuorimmat siskokset Eliza ja Mary asuttavat huonetta leskirouva Abernethyn talossa ja viettävät itsenäistä kaupunkielämää. Sisarten yhteiselo ei ole kuitenkaan vailla tulta ja tappuraa, kun maailman keskipisteenä paistatteleva vallaton Eliza ja pidättäytyvän tunnollinen Mary ottavat yhteen molempien etsiessä onneaan rakkauden rintamalla.

Maailman keskipiste on seitsemäs teos mukaansatempaavassa Betty-sarjassa, jossa on vaikutteita L. M. Montgomeryn, Louisa May Alcottin ja Mary Marckin klassikkoina tunnetuista tyttökirjoista. Kaisa Ikola (nyk. Viitala) (s. 1974) on suomalainen historiantutkija ja kirjailija. Ikola on kirjoittanut erityisesti lasten- ja nuortenromaaneja, joista ensimmäisen hän julkaisi ollessaan 13-vuotias. Ikolan rakastetuimpiin teoksiin kuuluu hulvaton Hullu luokka –sarja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kaisa Ikola

Julkaistu

2020-07-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

104 sivua

Tietoa kirjasta Maailman keskipiste

Kuuntele välittömästi mielenkiintoinen romaanit Maailman keskipiste, jonka parissa tunnet uniikkeja tunteita. Teoksen kirjoittajana on ollut Kaisa Ikola. Kyseisestä kirjasta löytyy 104 sivua, joiden rinnalla on mahdollista tuntea ainutkertaisia tuntemuksia. Digitaalisen kirjan lisäksi käsillä on myös äänikirja, minkä parissa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja on kätevä keino kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja se saa myöskin lenkistä jännittävämmän. Tässä lukijana on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-07-22 julkasijan Saga Egmont toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot tuoreen oven kirjojen pariin. Tämä kaikki toimii mukavasti, jos omistat puhelimen. Suorittamalla noin 15€ kuukausimaksun aukaiset siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Suurinosa palveluista antaa kanssa ilmaisen kokeilun, milloin kykenet kahleettomasti yrittää sovellusta ilman euroakaan*.