E-kirja

Lue tai kuuntele

Eowyn Ivey - Maailman kirkkaalle laidalle maksuttomasti

Everstiluutnantti Allen Forrester saa vuonna 1885 elämänsä mahdollisuuden, kun hänet määrätään johtamaan retkikunta Alaskan Wolverinejoen yläjuoksulle. Vaarallinen reitti on avain Alaskan luonnon valtaviin rikkauksiin, joiden kutsu houkuttaa seireenin lailla jokaista korpimaassa omaa onneaan etsivää. Kaikki yritykset kesyttää koskematon erämaa ovat kuitenkin tähän asti päättyneet traagisesti armottomien olosuhteiden edessä.

Forrester ja hänen raskaana oleva vaimonsa Sophie joutuvat eroon toisistaan, kun Allen johdattaa retkikuntansa kohti tuntematonta. Seikkailuja janoava Sophie ei odota yksinäistä vuotta armeijan parakkien vankina innolla. Pian käy kuitenkin ilmi ettei Allen ole ainoa, joka joutuu kamppailemaan petollisia olosuhteita vastaan. Kumpikaan ei voi aavistaa, että erossa vietetty vuosi tulee vaatimaan heiltä molemmilta kaiken rohkeuden ja kestävyyden, aina viimeiseen pisaraan asti.

Lumilapsi-kirjallaan ihastuttaneen Eowyn Iveyn toinen romaani herättää eloon Amerikan alkuperäisasukkaiden myytit ja Alaskan karun ja kauniin luonnon. Maailman kirkkaalle laidalle on kiehtova ja samalla hyytävä tarina rakkaudesta, seikkailusta ja selviytymisestä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eowyn Ivey

Julkaistu

2017-08-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

333 sivua

Tietoa kirjasta Maailman kirkkaalle laidalle

Maailman kirkkaalle laidalle on sykähdyttävä ja viihdyttävä romaanit, joka ei toden totta jätä kuuntelijaansa väsyneeksi. Kirjan on kirjoittanut Eowyn Ivey. Kirjan pituus on 333. Älä takerru pelkästään digitaaliseen kirjaan, yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Kuunneltava kirja ei hillitse iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun onnistut lukemaan, vaan saatat nyt nautiskella kirjasta missä tahdot esimerkiksi automatkalla. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-08-23 julkasijan Bazar toimesta. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat kokonaan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Silloin kun sinulla on kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on mukanasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät normaalisti kiinteällä maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan määrättömästi monia äänikirjoja tai lukemaan parhaimpia elektronisia kirjoja. Useat palveluista antaa myöskin maksuttoman kokeilujakson, siten pystyt rajattomasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.